ti 13.04. klo 22:00

PSG - Bayern München

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille

Mestarien liiga jatkuu tänään toisilla osilla neljännesvälierissä. Herkullisin asetelma on PSG – Bayern -ottelussa. PSG:lle riittää tasuri tai Bayernin vähämaalinen maalin voitto. Kolme vierasmaalia on kova saldo. Kokoonpanot ovat eläneet myös merkittävästi viime ottelusta. Kääntääkö Bayern Pariisissa tilanteen edukseen vaan nähdäänkö kliininen PSG?

PSG:llä on sivussa Marquinhos, mikä on iso lovi, ja Danilo Pereira korvaa hänet. Leandro Paredes on jälleen käytettävissä ja Marco Verratti on myös pelikunnossa. Onko Verratti avauksen kunnossa jää nähtäväksi, mutta ainakin on hän mukana jossain kapasiteetissa.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN

Bayernin osalta on tilanne ikävä kyllä se, että Serge Gnabry ja Robert Lewandowski eivät ole kehissä. Leon Goretzka otti myös tällin ekassa osassa, joten hän aloittanee penkillä ja David Alaba nähdään keskikentällä Joshua Kimmichin vieressä. Lucas Hernandez ja Jerome Boateng ovat kaavailujen mukaan avauksen topparipari. Vaihdosta ei ole toisin sanoen taas oikein heittää yhtään mitään kehiin paitsi Goretzkan, joka on ilmeisesti puolikuntoinen.

Bayern oli pelillisesti parempi ensimmäisessä osassa, mutta PSG hyödynsi Müncheniläisten jättämän tilan alaspäin tehokkaasti. On syytä odottaa, että Bayern kontrolloi peliä hallitsevana mestarina, mutta tällä kertaa on puntit tasaisemmat keskikentällä. Kaiken lisäksi on PSG:llä enemmän vaihtoehtoja penkiltä tarpeen vaatiessa. Jos Bayern mielii tehdä maaleja joutuu se olemaan aggressiivinen, mikä tarjoaa jälleen kerran tilaa PSG:lle. Saa nähdä mitä taktisia viiltoja valmentajat ovat lopulta tehneet.

Tuntuu pahalta pelata hallitsevaa mestaria vastaan ja pieni osa itseä jopa toivoo, että Bayern menisi jatkoon. Tilanne on kuitenkin erittäin haastava. Bayern on kenties ainoa joka siitä kykenisi selviämään. En näe syytä sille miksei Bayern olisi jälleen kenties parempi/niskan päällä pelillisesti, mutta lähtökohdat tarjoavat Alphonso Daviesista huolimatta hyviä kontrasaumoja PSG:lle ellei Hansi Flick ole keksinyt jotain nerokasta.

Lapulle tarttuu PSG +0.25 aasialaisella tasoituksella koska joukkue on altavastaaja kotona. Bayernin voi perustella aivan varmasti monella tapaa, mutta se ei tarkoita etteikö PSG myös kykenisi muuttamaan asioita toiseen osaan – vetona +0.25 sen takia, että irtoaa puoli voittoa mahdollisesta tasapelistä. Jos ei tätä vaihtoehtoa löydy niin kannattaa hakea suoraa voittoa tai DNB, mikä tuntuu kuitenkin hieman tyhmältä. Kenties myös +0.5. Tasapelin skenaario ei tietenkään kelpaa Bayernille, mutta PSG:lle kelpaa. Katsotaan miltä peli näyttää myöhemmin JUURI tänään. Mahdollisuuksia on loputon määrä. PSG:n kyydissä tällä kertaa myös.