Mestarien liiga ti 11.10. klo 22:00

PSG - Benfica

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Lionel Messi ei ole pelikunnossa! Aukeaako PSG:n ketsuppipullo tähtipelaajan puuttumisesta huolimatta?

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka nappaat jopa 430€ tuplavoitot runsasmaalisuuden idealla.

Joukkueet kohtaavat toistamiseen, eikä portugalilaismiehistö ollut edes PSG:lle helppo pala purtavaksi. Betseissä kannattaa toki varoa, ettei ala liikaa sympatisoida Benficaa. Joukkueesta on kuitenkin kehittynyt pitkällä aikavälillä Uhmapelaajille melko vahva syömähammas – lissabonilaisten avulla lunastettiin jo viime keväänä pitkä penni pudotuspeleissä, eikä ryhmä ole pettänyt tämän kauden lohkovaiheessakaan. Onko pariisilaisten tähtisikermä kotiottelussaan kuitenkin liikaa?

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Viime kauden pudotuspelityllättäjä Benfica on avannut Mestarien liigassa todella vahvasti ja jatkanut siitä, mihin edellisellä sesongilla jäi. Avauskierroksen kotivoittoa Maccabi Haifaa vastaan osasi varmasti odottaa moni ja Uhmapelaajat haisteli myös Torinon vierasvoitosta massit kotiin Juventuksen kustannuksella. Ensimmäinen PSG-koitos oli portugalilaisittain niin ikään menestystarina. Joukkue loi laadukkaita maalipaikkoja lähestulkoon ranskalaisten tasolla ja olisi voinut jopa voittaa 1–1-numeroin päättyneen ottelun. Toisaalta myös pariisilaismiehistö olisi hieman paremmalla tuurilla ja osumatarkkuudella napannut täyden potin.

Pelaajatilanne on vieraiden osalta muuttumaton. PSG:n Lionel Messi oli puolestaan viikonloppuna sivussa maalittomassa Reims-tasurissa. Vielä sunnuntaina supertähden odotettiin palaavan maanantaina harjoituksiin, mutta sitä ei kuitenkaan tapahtunut. Näin ollen argentiinalainen on sivussa Benfica-ottelussa, mikä on tietysti suuri takaisku. Carlos Soler tai Pablo Sarabia saanee mahdollisuutensa avauksessa Neymarin ja Mbappén kanssa.

Paris Saint-Germain

@PSG_English
Medical update ahead of #PSGSLB

Nursing a calf niggle, Lionel Messi will not make the game against Benfica.

@Aspetar

Benfica ansaitsee ison hatunnoston jo tässä vaiheessa, mutta PSG-miehistö on lähes laittoman kova. Messi, Neymar ja Kylian Mbappé luovat kenties maailman vaarallisimman hyökkäyspään paperilla. Muun muassa viimeviikkoisella Portugalin vierailulla joukkue loi mukavasti maalipaikkoja, mutta lissabonilaiset selviytyivät. Koliseeko kotona jo kunnolla vastustajan päässä? Jopa ilman Messiä? Toisaalta Benfica on niin ikään osoittanut vaarallisuutensa hyökkäyspäässä, joten onnistumisia saatetaan hyvin nähdä molemmissa päissä kenttää useampia.

Molempien joukkueiden maalimäärä kolmen ottelun otannalla valehtelee hieman. PSG:llä on kolmessa lohko-ottelussaan kasassa kuusi tehtyä osumaa ja vierailla samalla otannalla viisi maalia. Luotua odottamaa on lähes jokaisessa ottelussa ollut lopulta enemmän kuin onnistumisia. Etenkin isäntien leirissä ilmiö on ollut vahvasti läsnä ja hanojen aukeamista odotellaan kuumeisesti. Uhmapelaajat näkee, että Messin puuttumisen ei pitäisi suuresti hidastaa – pieni muutos voi jopa avata lukkoja. Edellisen viikon keskinäisessä matsissa olisi voinut syntyä selvästi nähtyä enemmän osumia. Tiistailapulle maistuu erinomaisesti yli 3,5 maalia kohde reilummallakin panostuksella.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Voit halutessasi tallettaa myös pienemmän summan, mutta ainoastaan ensitalletuksesi yhteydessä saat tuplamassit ja siten myös voitot tuplana runsasmaalisuuden idealla.

Näin tuplaat talletuksen ja voitot:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto “Maalit yhteensä – yli 3,5” ja panosta talletuksesi + bonus.
4. Jos veto osuu, saat esimerkiksi sadan euron talletuksella 460€ eli voitot kaksinkertaisena.

*ilman huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 230€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää