ti 07.05. klo 22:00

PSG - Dortmund

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Selviääkö PSG kauden kovimmassa paikassa? Nälkäinen Dortmund ei anna tuumaakaan periksi!

Dortmund rykäisi viime viikolla kotonaan erinomaisen esityksen ja nappasi 1–0-voittonsa turvin maalin etumatkan pariisilaisjoukkueeseen. Tiistaina on kuitenkin tiedossa täysin toisenlainen ottelu kuin viikko sitten ja saksalaismiehistö lähtee suurella todennäköisyydellä selvästi konservatiivisemmalla taktiikalla liikenteeseen vieraissa.

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta peräti viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

PSG on ollut vahvassa lennossa, mutta kuten aina, joukkueen kokonaissuorituksia ei voi rinnastaa kilpakumppaneihin. Ranskan liigassa Luis Enriquen miehistö on täysin ylivertainen, joten kovimmat haasteensa se kohtaa nimenomaan kansainvälisillä areenoilla. Dortmundin fokus puolestaan on tällä hetkellä isosti Mestarien liigassa, jossa se on ollut kuin eri joukkue verrattuna Bundesliigaan.

Dortmundin parhaimmistoa avauskamppailussa oli laadukkaita avainsyöttöjä ja onnistuneita haastoja liukuhihnalta suorittanut Jadon Sancho. Toinen iso onnistuja oli Karim Adeyemi, jonka mollivoittoinen kausi on selvästi saanut joukkueen Mestarien liiga -näytösten kautta niin ikään nostetta. Julian Ryersonin pelikunto on kysymysmerkki, kuten myös Sebastian Hallerin. Ramy Bensebaini sekä Julien Duranville ovat varmuudella sivussa vierailla.

Paris Saint-Germain

@PSG_English
𝐓𝐎𝐔𝐒 𝐄𝐍 𝐑𝐎𝐔𝐆𝐄 𝐄𝐓 𝐁𝐋𝐄𝐔 ❤️💙✨

The monuments of the capital in the colors of Paris Saint-Germain! A whole city behind its club 🙌

#ICICESTPARIS I #PSGBVB

Missään nimessä PSG ei ollut avauskamppailussa huono ja sillä oli omat paikkansa, mutta tolpat ja laadukkaasti puolustanut Dortmund pitivät pariisilaistähdet kiikareilla. Ousmane Dembélén, Bradley Barcolan sekä Nuno Mendesin esitykset viime viikolla jättivät kosolti toivomisen varaa. Erityisesti jälkimmäisenä mainitun kaksikon miehittämä vasen laita oli todella haavoittuvainen huippuottelun pelanneen Sanchon ja kumppanien käsittelyssä. Enriquella on toki vaihtoehtoja, eikä peli ole vielä pelattu. Isänniltä Presnel Kimpembe sekä Layvin Kurzawa ovat tuttuun tapaan sivussa. Edellisessä Dortmund-ottelussa loukkaantunut Lucas Hernandez on niin ikään telakalla.

On selvää, että PSG ei kertaakaan kuluvalla kaudella ole vastaavaan painekattilaan joutunut. Kurinalainen ja nälkäinen Dortmund ei anna tuumaakaan periksi – maalin voitolla isäntä saisi jatko-ottelun aikaan, mutta sitä parempaan ei välttämättä riitä. Edin Terzicin miehistön itseluottamus on korkealla tasolla ja viikonloppuna irtosi iloinen 5–1 voitto myös Bundesliigassa Augsburgin kustannuksella. Tärkeimmät yksilöt saivat samalla lepoaikaa, mikä on tärkeää. Betsimielessä tuleva kamppailu on kutkuttava ja Uhmapelaajat ratsastaa ratkaisevaan välieräkamppailuun alle 3 maalia -kohteella. Tasan kolmella osumalla panos palautuu ja betsi mitätöityy.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – alle 3,0 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.