Dota 2 su 17.10. klo 15:00

PSG.LGD - Team Spirit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

The Internation huipentuu! Onnistuuko Team Spirit nappaamaan ainakin yhden voiton?

The internationalin finaalissa toisensa kohtaavat PSG.LGD ja Team Spirit. Huikea jännitysnäytelmä alkaa pian, joten kannattaa toimia nopeasti, jos otteluun haluaa lyödä vedon sisään. Meidän pelivalintamme on, että Team Spirit voittaa ottelusarjan 2,5 ottelun tasoituksella. Ratkaisu selviää paras viidestä -systeemillä. Veto siis osuu, jos Spirit onnistuu voittamaan finaalissa yhdenkin matsin.

PSG.LGD on ollut järkkymätön koko turnauksen ajan. Joukkue on hävinnyt koko The Internationalin aikana vain kaksi ottelua. Pudotuspeleissä PSG.LGD passitti Virtus.Pron ja Team Secretin alempaan bracketiin suoraan voitoin 2-0. PSG.LGD:tä vastaan draftaaminen on melkein mahdotonta. Joukkueella on niin monia vahvoja heroja, ettei niitä kaikkia pysty mitenkään bannaamaan. Esimerkiksi Secret sai tuntea tämän nahoissaan, kun Tiny jyräsi joukkueen poikkeuksellisen julmasti.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Spirit on ollut turnauksen suurin yllättäjä. Moneen otteeseen itäeurooppalainen joukkue on päässyt jatkoon hyödyntämällä yllättävät tilanteet, jotka ovat koituneet vastustajan virheistä. Kun jollain core herolla ei ole ollut buybackia, Secret on iskenyt hurjana päälle ja viimeistellyt pelin siihen paikkaan. Tällaisia mahdollisuuksia tuski on luvassa PSG.LGD:tä vastaan kovin montaa, mutta niissä voi olla yksittäisen voiton avaimet.

Spirit on kerta toisensa jälkeen vastannut aina kovempaan ja kovempaan haasteeseen. Finaaleissa vastassa on koko turnauksen kovin joukkue PSG.LGD. Vaikka Spirit onkin selvä altavastaaja, uskomme, että vähintään yksi matsi päättyy Spiritin voittoon. Siksi pelivalintamme on, että Spirit voittaa ottelusarjan 2,5 voiton tasoituksella.