Dota 2 to 14.10. klo 19:00

PSG.LGD - Virtus.Pro

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viekö Virtus.Pro edes yhden voiton kovatasoisessa pudotuspelisarjassa?

The International jatkuu torstaina huippujännittävällä neljännesfinaaliottelussa. Turnauksen kärkijoukkueisiin lukeutuvat PSG.LGD ja Virtus.Pro kohtaavat turnauksen puolivälierissä. Huimasti läpi turnauksen suoriutunut PSG lähtee ottelupariin ennakkosuosikkina, mutta Virtus.Pron mahdollisuuksia ei kannata aliarvioida. Pelivalintamme on, että Virtus.Pro voittaa ottelusarjan 1,5 ottelun tasoituksen avulla. Veto siis osuu, jos Virtus.Pro voittaa yhdenkin ottelun paras kolmesta -sarjassa.

Virtus.Pro näytti eilen iskukykynsä, kun se voitti Vici Gamingin upper bracketin pudotuspelisarjassa. Erityisesti kolmas ottelu oli suorastaan Virtus.Pron ilotulitusta. Vici Gaming oli alusta alkaen helisemässä, eikä Virtus.Pron lumipallo pysähtynyt millään. Lopulta joukkue vei carry-Lunan johdolla voiton vain 33 minuutissa. Asiantuntijaraatikin hehkutti, kuinka Virtus.Pro pelasi ottelusarjassa parasta peliään.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

PSG.LGD puolestaan on ollut yksi turnauksen tasaisimmista suorittajista. Eilisessä pudotuspelisarjassaan joukkue kaatoi T1:n voitoin 2-1. Kumpikin voitto tuli selvillä marginaaleilla, kun taas ainoa tappio tuli melkein tunnin taistelun jälkeen. PSG.LGD:n pelistä on vaikeaa löytää heikkouksia. Toisaatla T1:kin onnistui joukkueen voittamaan, ja papereissamme Virtus.Pro on selvästi kovempi vastustaja.

Virtus.Prolle olisi huikea temppu, jos se onnistuisi lyömään PSG.LGD:n. Vastakkain on kuitenkin kaksi kovaa joukkuetta, joten yhden voiton nappaaminen ei olisi mikään yllätys. Varsinkin, kun ottaa huomioon, millaisessa vireessä Virtus.Pro on viime aikoina ollut. Näin ollen pelivalintamme on, että Virtus.Pro voittaa 1.5 tasoituksella.