Mestarien liiga ti 15.02. klo 22:00

PSG - Real Madrid

Karim Benzeman paluu on lähellä! Yllättääkö Real Madrid ailahtelevan PSG:n Mestarien liigassa?

Real Madrid kohtaa Mestarien liigan neljännesvälierissä PSG:n, jonka kokoonpanotilanne on parantunut huomattavasti. Vieraiden suurin huolenaihe kohdistuu tällä hetkellä ykköspyssyn pelikuntoon. Pelillisesti PSG on ollut viime aikoina kansallisella tasolla kaukana vakuuttavasta, vaikka se edelleen dominoikin Ranskan liigaa.

Karim Benzema on ollut reisivammansa vuoksi sivussa kolmessa Real Madridin ottelussa Espanjan kentillä. Näiden koitosten aikana Los Blancos on saanut aikaiseksi ainoastaan yhden maalin, joka syntyi Marco Asension jalasta Granadaa vastaan toissa viikonloppuna. Peräti 17 osumaa Espanjan pääsarjassa ja viisi maalia Mestarien liigan alkulohkovaiheessa viimeistelleen ranskalaishyökkääjän merkitys on jättiläismäinen ja miehen todennäköinen paluu tuo vieraille valtavasti virtaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Isännillä Ander Herrera sekä Sergio Ramos jatkavat sairastuvalla, mitä voi pitää harmillisena etenkin jälkimmäisen kannalta. 35-vuotias toppari ehti edustaa ennen Ranskaan siirtymistään Real Madridia peräti 16 kauden ajan. Idrissa Gueye on varmuudella kehissä palattuaan joukkueen harjoitusvahvuuteen Afrikasta. Täysipainoiseen harjoitteluun on palannut myös Neymar, jonka odotetaan olevan pelikunnossa ja valmiina avaukseen Lionel Messin sekä Angel Di Marian rinnalle.

Benzeman todennäköinen paluu piristää vieraita, eikä PSG todellakaan pääse helpolla. Isäntien pelaaminen kansallisella tasolla on ollut voitoista huolimatta viime aikoina jokseenkin ailahtelevaa, eikä sen suuntaan edes katsella tarjotuilla kertoimilla. Tasapeli tai vierasvoitto (tuplamahdollisuus) sen sijaan kiinnostaa vahvasti. Jos ja kun La Ligan ja Los Blancosin maaliykkönen on kehissä, ei Carlo Ancelottin miehistöllä pitäisi olla ketään sairastuvalla.

Mene tästä FansBetille ja heitä maukkaalla kertoimella varustettu kohde sisään. Toimi nopeasti ja nappaa jopa kaksi ilmaisvetoa taskuun. Mikä parasta, voitoilla ei ole lainkaan kierrätystä. Katso ohjeet alta!

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “Tuplamahdollisuus – Tie or Real Madrid” ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>

10 euroa pelirahaa