Ligue 1 su 29.01. klo 21:45

PSG - Reims

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ankara Messi vai jotain muuta? PSG:n haastaja ei ole hävinnyt nykyisen valmentajansa alaisuudessa kertaakaan!

PSG isännöi sunnuntai-iltana Ranskan liigassa Reims-miehistöä, joka on ollut mukavassa vedossa MM-kisatauon jälkeen. Molemmat joukkueet pelasivat edellisissä otteluissaan Ranskan cupia ja kummallakin edellisestä Ligue 1 -ottelusta on vierähtänyt jo pari viikkoa. Vieraiden päävalmentaja ei ole hävinnyt vielä ensimmäistäkään ottelua Reimsin pääkäskijänä.

Isännillä on edelleen pari poissaoloa. Presnel Kimpembe sekä Nordi Mukiele eivät vielä ole pelikunnossa. Marco Verrattin pelikunto on pieni kysymysmerkki, mutta mies palannee ainakin kokoonpanoon. Vierailla ainoastaan Nathaniel Mbuku sekä Jean Holm ovat varmuudella sivussa. Tämä tarkoittaa, että William Still marssittanee otteluun tutun kokoonpanon, jolla Reims ei hänen alaisuudessaan ole vielä hävinnyt.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Oscar Garcia sai kenkää melko pikaisesti edellisen PSG-kohtaamisen jälkeen. Reimsille kauden alku oli todella vaikea, vaikka edellinen keskinäinen kamppailu pariisilaisjättiläistä vastaan päättyikin 0–0-numeroin. Jälkeenpäin valmentajanvaihdoksen on helppoa todeta olleen oikea ratkaisu. Still on johdattanut joukkueen jo 11 ottelun tappiottomaan putkeen kilpailullisissa otteluissa. Viikko sitten joukkue kaatoi Les Herbiersin Coupe de Francen merkeissä 0–3-numeroin.

Paris Saint-Germain

@PSG_English
🆒📺🤣 #NoComment - EP 2️⃣5️⃣

The best of the Parisian week! ❤️💙

PSG oli kehissä niin ikään cup-kamppailussa, mutta vasta maanantaina. Kutossarjalaiselle vastustajalle US Pays de Casselille tuli odotettu kylvetys PSG:n käsittelyssä ja pariisilaiset napsivat 0–7-voiton. Tammikuu on ollut Ranskan menestyneimmälle seuralle hieman erikoinen, sillä pariin viikkoon se ei ole pelannut yhtäkään kunnollista ottelua. Edellisessä Ligue 1 -matsissa joukkue hävisi heikolla esityksellä Rennesille maalein 1–0. Tämän jälkeen olivat vuorossa Riyadhin vierailu Cristiano Ronaldon edustamaa All Stars -ryhmää vastaan sekä edellä mainittu luokaton cup-kamppailu.

Kuinka valmis PSG on, kun vastassa on nousujohteinen Ligue 1 -vierailija? Voimasuhteet ovat tietysti selvästi isäntien suuntaan kallellaan, mutta Reims on löytänyt tiensä pisteille Stillin alaisuudessa erinomaisesti ja kovempiakin päänahkoja mahtuu mukaan. Parin viikon tauko kunnollisista otteluista sataa niin ikään vieraiden laariin. Betsivalinnaksi maistuu, että Reims häviää korkeintaan maalilla (Tasoitus – Reims +1,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Spreads – Reims +1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Reims +1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 57,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.