Mestarien liiga ti 20.02. klo 22:00

PSV - Dortmund

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tässäkö musta hevonen Mestarien liigassa? Latoi pöytään tammikuun hurjimmat hankinnat!

Dortmund on kaivanut esille kovan vireen. Tämän vuoden puolella joukkue ei ole hävinnyt Bundesliigassa ensimmäistäkään ottelua ja sitä voi pitää tietynlaisena mustana hevosena myös Mestarien liigan pudotuspeleissä. Pitää myös muistaa, että joukkue vahvistui merkittävästi tammikuussa – pelaajaliikennettä nähtiin kokonaisuutena vähän, joten saksalaisryhmä erottuu selvästi. PSV:tä ei tietenkään sovi aliarvioida ja eindhovenilaisryhmä ei todellakaan peruuttele, ei etenkään kotikamppailussaan.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi.

PSV-manageri Peter Bosz on johdattanut alankomaalaisjoukkueen pitkästä aikaa Mestarien liigan pudotuspeleihin, mutta vastustaja ei todellakaan ole tässä hetkessä helppo. Kilpailun ylivoimaisesti haastavimmassa alkulohkossa kahden parhaan joukkoon ja jatkopeleihin taistellut Dortmund on latonut tänä vuonna pelaamissaan kuudessa Bundesliiga-ottelussa peräti 14 maalia, hankkinut pari käänteentekevää vahvistusta hyökkäyspäähän ja osoittanut olevansa kilpailukykyinen ainakin kansallisella tasolla.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
🎙️ Terzic on the CL round of 16:

"The anticipation is great, of course we also have respect for PSV, they have great self-confidence. But we're not here to enjoy this round of 16, we want to progress."

Isännillä on ilman muuta aseita, joilla horjuttaa Edin Terzicin miehistön puolustusta. Lohkovaiheessa Boszin ryhmä heilutteli maaliverkkoa kahdeksan kertaa kuudessa kamppailussa, mutta potentiaalia olisi sanalla sanoen ollut jopa tuplata kyseinen lukema. Esimerkiksi Sergiño Dest, Johan Bakayoko, Hirving Lozano ja Luuk De Jong ovat omiaan aiheuttamaan vieraiden puolustukselle harmaita hiuksia.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
🎙️ Terzic on PSV's offense:

"De Jong is their target player in the center, the wingers are very strong dribblers, play right-footed on the left and vice versa. They have problems at the back and have already conceded as many goals in the #UCL as in the entire league season. We…

Kaikesta huolimatta esimerkiksi Dortmundin voitokas vire, maalintekotehokkuus ja huippuhankintojen onnistuminen nostavat sen vahvemmaksi kandidaatiksi jatkoon. Jadon Sancho on päässyt pitkästä aikaa pelaamaan ja englantilainen on jo väläytellyt lupaavasti Bundesliigan puolella. Toinen hankinta Ian Maatsen on puolestaan ollut erinomainen ja samalla Chelsea-lainamiehen maanmies Donyell Malen on nähnyt uuden kevään maalintekijänä – näin tehokasta ei alankomaalaisen pelaaminen ole koskaan ollut.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
🎙️ Terzic on Maatsen:

"Ian is a very young player. We've been following him for a long time. He brings a lot to the table technically and athletically. He gives us the opportunity to add another variation to our build-up play."

Tietysti tunnelmaa tiivistää entisestään edellä mainitun kaksikon eli Maatsenin ja Malenin PSV-historia. Purevatko omat koirat isäntiä jo avauskamppailussa? Viihdettä tuskin puuttuu ja molemmilla on itseluottamus viritettynä tappiin. Tässä tuoksuu yksi maalirikkaimmista ottelupareista Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Avauskamppailun pelivalinnaksi isketään ”Yhteensä – yli 3 maalia” -kohdetta eli tasan kolmella maalilla saataisiin panos takaisin. Betsi osuu, kun maaleja syntyy ottelussa neljä tai useampi.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.