Eurooppa-liiga to 27.10. klo 19:45

PSV Eindhoven - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nähdäänkö Philipsillä reilusti maaleja? Hyökkääjälegendan luotsaaman PSV:n on uskallettava hyökätä!

Arsenal voisi tasapelillä varmistaa Eurooppa-liigan lohkonsa voiton torstaina. Vastassa on PSV Eindhoven joka kaadettiin viikko takaperin Emirates Stadiumilla 1-0. Kotijoukkueella on kasassa seitsemän pistettä ja Bodo/Glimt haastaa neljässä, joten pisteet ovat kullanarvoiset. Viimeisellä kierroksella Rutgerus van Nistelrooyn suojatit joutuvat vuorostaan Norjan tundralle.

Van Nistelrooyn ryhmästä sivussa ovat Yorbe Vertessen, Ismael Saibari, Kjell Peersman ja Olivier Boscagli. Marco van Ginkelin pitäisi olla taas kunnossa. Marquinhos, Mohamed Elneny, Emile Smith Rowe ja Oleksandr Zinchenko eivät ole vierailta mukana.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Arsenal

@Arsenal
☔️ Rainy day training

📍 London Colney


PSV:n hyökkääminen on ollut tällä kaudella komeaa katsottavaa ja maaleja on isketty liukuhihnalta. Viikko takaperin PSV oli kuitenkin jopa hieman pelokas eikä vaaraa saatu luotua Tykkimiesten puolustuspäässä. Torstaina tämän on muututtava Philips Stadionin kotiyleisön edessä. Arsenal on liikkeellä jälleen hieman penkkimiespitoisella koosteella, joten ei voittamisenkaan pitäisi olla mahdoton tehtävä.

Lapulle lähtee nykylinjoilla jälleen suurimaalisuutta, vaikka viime viikolla saman vedon suhteen pummattiinkin. Arsenal loi tuossa pelissä kuitenkin lähemmäs kolme maalia odottamaa, mutta yhtälöstä puuttui aktiivinen PSV. Torstaina tähän saadaan muutos ja Uhmapelaajat jatkaa syksyllä tutuksi tulleita europelilunastuksia!

Näin teet tällä vedolla 42,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ yli 2,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “yli 2,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 42,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.