Jalkapallon MM ke 30.11. klo 21:00

Puola - Argentiina

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Altavastaajaa lapulle! Argentiinan kerroin ei riitä mihinkään!

MM-skabojen C-lohkossa on vielä molemmat jatkopaikat jaossa keskiviikkona! Argentiina kohtaa Puolan ja samanaikaisesti Meksiko pelaa Saudi Arabiaa vastaan. Puola johtaa lohkoa neljällä pisteellään ja Argentiina & Saudi Arabia-kaksikko tulee pisteen päässä. Meksikolla on vasta piste kasassa. Puolalle riittäisi tasapeli jatkopaikkaan, mutta Argentiinalla on melko akuutti tarve edelleen voittaa.

Lionel Scalonin luotsaama Argentiina voitti jo yhden ”finaalin”, kun Meksiko kaadettiin Lionel Messin ja Enzo Fernándezin osumilla 2-0. Peli ei ole toistaiseksi hivellyt silmiä ja Argentiinan mestaruuspuheisiin on saatu melkoisesti jarrua. Yksilötaidolla Albiceleste vaikuttaisi kuitenkin painelevan lohkosta jatkoon – ainakin se on todennäköistä.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

COPA90

@Copa90
🇦🇷Lionel Messi’s goal against Mexico as heard on the streets of Mar del Plata.

Goosebumps.


Marcos Acuña on kärsinyt tyräoireista, mutta Sevillan laitapakki lienee mukana kuitenkin keskiviikkona. Scaloni kierrättänee pakkaansa taas hienokseltaan, vaikkakin Meksiko-peliin nähden samalla avarilla lähteminen on mahdollisuus. Puolalla ei ole uusia poissaoloja, mutta viiden pakin alakerta ei olisi mikään yllätys.

Lapulle lähtee pienellä Puola +1. Puola puolustaa taatusti syvällä omalla alueella ja Robert Lewandowskin varassa on hyökkäyspäässä pääasiallisesti vaaratilanteiden luonti. Argentiinan paikkojen luonti on ollut kohtalaisen nuhaista ja Puola saanee joitakin erikoistilanteita ja vastaiskuja, joista on mahdollista rokottaa. Tässä Argentiinan maalin voittokin palauttaisi vielä panokset.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Puola +1 kertoimella 2,02.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,02 🤘

* Tarjous vain uusille asiakkaille.