Nations League ti 14.06. klo 21:45

Puola - Belgia

Belgia-puolustus on heiveröinen! Maksaako Puola potut pottuina?

Belgia tarjoili puolalaisille melkoisen turpasaunan ensimmäisessä kohtaamisessa. Nyt joukkueet kohtaavat Varsovassa ja etenkin vieraiden kokoonpanossa on jättimäisiä muutoksia. Puola sai Hollannilta tärkeän tasuripisteen, eikä se ole menettänyt vielä mitään. Myös Belgia pelasi edellisessä kamppailussaan tasatuloksen.

Roberto Martinezin miehistö jyräsi kotonaan 6–1-voittoon Puolaa vastaan, mutta tulevassa kohtaamisessa useita merkittäviä pelaajia on sivussa. Sekä Axel Witselin että Dedryck Boyatan pelaaminen on epävarmaa. Kevin De Bruyne, Yannick Carrasco sekä Thomas Meunier ovat puolestaan varmuudella poissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

De Bruynen puuttumisesta huolimatta suurimmat kysymykset pelaajiston osalta kohdistuvat jälleen alakertaan. Jan Vertonghen sekä Toby Alderweireld ovat parhaat päivänsä jo nähneet, eikä Boyatan puuttuminen ainakaan hyvää lupaa. Lyonin Jason Denayer on ollut kaikissa Kansojen liiga -matseissa sivussa toppariosastolta.

Puola marssittaa kehiin ykköskokoonpanonsa pienien lepuutuksien jälkeen, joita nähtiin 2–2-numeroin päättyneessä Hollanti-matsissa. Robert Lewandowski on tehnyt alkukesän maaotteluissa ainoastaan yhden maalin, mutta hyökkääjän vaarallisuus on tiedossa. Ei yllättäisi, jos maalitykki viimeistelisi repaleista belgialaisalakertaa vastaan. Pelivalinnaksi haistellaan avauskamppailun nöyryytyksestä huolimatta kotivoittoa – Belgia on liikenteessä rajusti keventyneellä miehistöllä.

10 euroa pelirahaa