pe 21.06. klo 19:00

Puola - Itävalta

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Puola ei vakuuta, vaikka Lewa tulisi avaukseen – vastapeliä lähtee silmää räpäyttämättä!

Puola ja Itävalta kärsivät tappiot EM-kisojen avausotteluissaan, joten ymmärrettävästi keskinäisessä matsissa panokset ovat tapissa. Molemmat osoittivat ihailtavaa sitkeyttä ennakkoon vahvempia joukkueita vastaan, mutta noutaja tuli lopulta. Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan viiteen vuoteen, joten videot ovat varmasti tehokkaassa käytössä ennen juhannusaaton koitosta.

Markkinatoppi Novibetilla? Ei pahemmin järkytä! Avaa tili alta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Puolalaisittain paras uutinen liittyy kokoonpanopuolelle: Robert Lewandowski on treenannut joukkueen kanssa normaalisti, ja on nousemassa avauskokoonpanoon, ellei yllätyksiä satu. Bartosz Salamonin loukkaantunutta sormea tutkitaan vielä ennen peluuttamispäätöstä. Puolalaiset menivät vartin jälkeen johtoon Hollantia vastaan, mutta tappio oli lopulta pelitapahtumien mukainen. Tässä ottelussa on paljon kiinni siitä, saadaanko Lewalle tehtyä paikkoja.

Itävalta oli ilahduttavan terävä Ranskaa vastaan, mutta Max Woberin oma maali jätti alppien miehet lopulta ilman pisteitä. Ralf Rangnick on saanut aikaan toimivan pelisapluunan, jota joukkue pystyy toteuttamaan uskottavasti. Kyseessä oli Itävallan paras esitys miesmuistiin. Joukkueessa ei ole kokoonpanon kanssa ongelmia, eikä Rangnick varmaan keikuta venettä sen enempää hyvän avauspelin jälkeen.

Avauskierroksella Itävalta vakuutti selkeästi Puolaa enemmän, eikä ehkä puolikuntoinen Lewa tule muuttamaan tätä skenaariota merkittävästi. Kertoimissa on hyvää – Itävalta kelpaa suoralla voitolla kuitille! Novibet on jälleen keulassa tarjouksineen – avaa nyt jo tili hyvän sään aikana!

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Itävalta haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.