MM-karsinnat 2022 ti 29.03. klo 21:45

Puola - Ruotsi

Tärkeä ottelu ei välttämättä syö maalimäärää!

Myös Puola ja Ruotsi ratkaisevat tiistaina yhden MM-kisapaikan kohtalon. Joukkueiden tie ratkaisuotteluun oli sangen erilainen, kun Venäjä suljettiin näidenkin kahinoiden ulkopuolelle, ja Puola sai ratkaisevaan otteluun vapaataipaleen. Ruotsi puolestaan pääsi otteluun lyömällä niukasti Tshekin jatkoajan jälkeen 1-0.

Pelituntuman saavuttaakseen Puola pelasi tasapeliin päättyneen harjoitusottelun Skotlantia vastaan. Ottelusta voisi heittää Strömsö-vertauksen, sillä Arkadiusz Milik ja Bartosz Salamon loukkaantuivat matsissa, eivätkä ole Ruotsia vastaan mukana. Mateusz Klich missaa pelin puolestaan korttitilin täyttymisen vuoksi. Tässäkin ottelussa Puolan kaikki kaikessa on Robert Lewandowski, jonka maalivainun toivotaan olevan voiton avain.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Ruotsi puolestaan luottaa kärjessä Alexander Isakin sekä Zlatan Ibrahimovicin tulivoimaan. Ibran paluu pelikiellosta on joukkueelle iso buusti. Martin Olsson sai Tshekki-ottelussa osumaa, ja on tänään poissa. Dejan Kulusevski sai ikävän kolhun kasvoihinsa, mutta pystynee pelaamaan. Ruotsilla on ollut vieraskentillä viime aikoina vaikeuksia, ja tähän on saatava tänään muutos.

 

Koko maailma tuntuu odottavan tässä underia, mutta molempien joukkueiden yläkerroissa on erityislahjakkuutta ja tulivoimaa. Jos alku ei mene aivan tahmailuksi, ei runsasmaalisuus todellakaan yllättäisi.

10 euroa pelirahaa