Käsipallon MM 2023 la 14.01. klo 21:30

Puola - Slovenia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isännät olivat yllättää jättiläisen – nyt vastus on sopivampi!

Käsipallon MM-kisat ovat lähteneet rytinällä käyntiin, ja ensimmäisistä peleistä on saatu jo osviittaa siitä, missä joukkueet tällä hetkellä menevät. Vedot ovat lähteneet liikkeelle mukavasti, sillä tähän asti molemmat Uhmapelaajien tipsit ovat osuneet. Kisa-avauksessa Puola piti ennakkoon ylikylän joukkueena pidettyä Ranskaa pitkään tiukoilla, ja saa tappiosta huolimatta puhtaat paperit. Slovenialla oli kevyempi vastus, eikä Saudi-Arabia pysynyt kyydissä edes vähää aluksi.

Puola taisteli Ranskan kanssa pitkään tasapäin, mutta toisen jakson loppupuolella kuuden minuutin maalikuiva jakso koitui lopulta polskien turmaksi. Loppuun asti taistellut Puola sai lopulta tunnustaa hallitsevan olympiavoittajan kaksi maalia paremmaksi. Ennen turnausta pitkään loukkaantuneena ollut Szymon Sicko oli hyvällä jalalla liikenteessä, ja heilutteli verkkoa tasaiseen tahtiin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Christian OTTATAUD KABEYA Néhémie

@ottataudfoot
28ème Championnat du monde Masculin : La France remporte la première victoire du tournoi.

#ihf #handball #POLSWE2023 #Ticketmaster

Slovenialla oli ennen turnausta hieman koronahuolia, kun yksi pelaaja ja yksi joukkueen taustahenkilö kellottivat testiin tuplaviivat. Laajemmasta epidemiasta ei ole tullut tietoja, ja joukkueen ensimmäinen ottelu kevyttä Saudi-Arabiaa vastaan oli näytösluontoinen. Slovenia oli jo avausjaksolla parhaimmillaan kymmenen pisteen johdossa, ja piti eron turvallisena loppuun asti.

Toiseen matsiin vastus kovenee paljon. Puola tulee varmasti kovaa niukan avaustappion jälkeen, ja kotietu on edelleen huomioitava näissä kekkereissä. Slovenian alku oli helpon vastuksen kanssa kova, mutta parhaita vastaan Puolan kaltaiset esitykset ovat tiukassa. Siispä Puolan suora voitto lapulle. William Hill pistää topin tiskiin – tutustu perinteisistä perinteisimpään buukkeriin!