to 21.03. klo 21:45

Puola - Viro

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lohkovaihe kertoi kaiken oleellisen – Viro ei riitä näissä kekkereissä!

Torstaina Huuhkajien jatkokarsintamatsi on kansan huulilla. Nosto otetaan myös toisesta kaavion ottelusta, josta löytyy vastustaja Suomea tai Walesia vastaan. Virolle tuli arvonnassa kova paikka, sillä karsintaottelu on vieraissa Puolaa vastaan. Viro mönki tähän vaiheeseen Kansojen Liigan D-tasolta, sillä joukkueen eurokarsinnat olivat yhtä tuskaa. Oikeastaan kukaan odota veljeskansan menevän tästä ottelusta jatkoon.

Sombrero päähän ja ilmaisvetoa kohden! Lue lisää vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Puola jäi Albanian ja Espanjan taakse karsintalohkossa, ja suurena syynä tähän oli vaatimaton menestyminen vierasmatseissa. Puola ei liiemmin yllättänyt pelaajavalinnoillaan näihin matseihin, mutta loukkaantunutta hyökkääjää Arkadiusz Milikiä on varmasti jonkun verran ikävä. Marraskuussa karsintalohkon jälkeen puolalaiset harjoittelivat Latviaa vastaan, ja voittivat ottelun haukotellen 2-0.

WILD TREND

@WildoutTrendz
Exciting times 🔥 Keep yourself in the loop with UEFA Euros 2024 matches on DStv Channel 163! Tune in for Wales vs. Finland and Poland vs. Estonia tonight at 7:45 PM. #DstvGhana @DStv_Ghana !

Viro sai kahdeksasta karsintalohkon pelistään vain yhden pisteen, ja viimeisin voitto on tammikuussa 2023 otettu harjoituspelin voitto Huuhkajista. Karsintalohkossa tehtiin yhteensä vain kaksi maalia, mikä varmasti kertoo tärkeimmän puutteen Viron pelissä. Thomas Haberli saa taikoa melkoisen kanin hatusta, mikäli saa vietyä Viron tästä jatkoon – sen verran julma tasoero Puolaan on.

Puolalla on riveissään edelleen huippuvaarallinen Robert Lewandowski, ja tällaisesta pelaajista virolaiset voivat vain unelmoida. Otetaan veto sille, että Puola saa onnistumisia ja ottelu repeää. Jos Viro joutuu alkuvaiheessa tappiolle, sen on avattava peliään saadakseen edes jotakin aikaan. Siis vähintään kolmen maalin kotivoittoa kuitille!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.