Nations League ke 01.06. klo 19:00

Puola - Wales

Rob Pagen ei välttämättä tarvitse lepuuttaa! Puola on yliarvioitu kotiottelussaan

On merkittävää, että Wales pelaa vielä lauantaina MM-paikasta, joten Kansojen liigan avauskamppailu Puolan vieraana ei takuulla ole viikon ykkösprioriteetti. Kaikesta huolimatta vierailija marssittanee viheriölle varsin kilpailukykyisen miehistön, eikä lepuutuksia ainakaan heti alussa ole odotettavissa. Vaikka isännillä on Qatariin jo paikka taskussa, on myös Wales ollut vahvassa vireessä kansainvälisillä kentillä.

Walesia odottaa lauantaina suuri ottelu, kun se kohtaa Skotlannin ja Ukrainan välisen mittelön voittajan taistelussa paikasta MM-kisoissa. Rob Pagen miehistölle Puolan vierailu Kansojen liigassa on kelvollinen lämmittely viikonloppua silmällä pitäen. Merkittäviä lepuutuksia tuskin on tiedossa, kun esimerkiksi supertähdelle Gareth Balelle peliaikaa ei ole väsymykseen saakka Real Madridissa ollut tarjolla. Daniel James, Aaron Ramsey ja kumppanit ovat saaneet niin ikään lyhyen lepotauon sarjakausien päättymisen jälkeen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Puola voitti Ruotsin edellisessä ottelussaan ja eteni tyylikkäästi talven MM-kisoihin. On kuitenkin huomioitava, että myös Walesin nousukiito on ollut todella vakuutavaa – edellinen tappio on viime kesän EM-kisojen puolivälierän peruja. Page on tehnyt erinomaista työtä joukkueen peräsimessä ja kaikki kulminoituu kuluvan viikon lauantaihin. Edellisessä karsintamatsissa joukkue pudotti vahvalla kotiesityksellä Itävallat jatkosta.

Kerroinasettelussa näkyy Puolan kotiedun lisäksi vahvasti vieraiden suuri kamppailu tulevana viikonloppuna. Uhmapelaajat on silti vahvasti sitä mieltä, että ottelusta tulee huomattavasti tasaisempi kuin betsitarjonnasta äkkiseltään voisi päätellä. Vaikka Page päätyisikin lepuuttamaan esimerkiksi ottelun loppupuolella, pystyy Wales taistelemaan tasapäisesti isäntiä vastaan. Pelivalinnaksi otetaan tasoituskohde Wales (+0,5). Veto osuu tasapelillä sekä vierasvoitolla.

10 euroa pelirahaa