Grand Slam ti 17.01. klo 04:30

Purcell - Ruusuvuori

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nelinpelimaestrolla ei riitä! Avaako Ruusuvuori Australiassa murskavoitolla?

No nyt! Emil Ruusuvuorella kävi mukavasti avausvastustajan suhteen, mutta toisella kierroksella saattaa jo olla astetta kovempaa konnaa vastassa. Toki Max Purcell on nelinpelissä meritoitunut, mutta ainakin kaksikon edellisen kohtaamisen pohjalta voisi povata melkoista ylikävelyä suoraan kolmessa erässä. Vasta maailmanlistan sijalla 204 oleva australialainen pelaa toki kotiyleisönsä edessä.

Ruusuvuoren kauden alku on ollut tukkoinen, mutta Australian avoimen tennisturnauksen avauskierroksella on saumoja voidella haavoihin kunnolla balsamia. Vastassa on selvästi heikompi Purcell, jonka parhaat suoritukset ovat nelinpelikentiltä. Toki australialaisvastustaja on mukavan monipuolinen, mutta takakentän pelaamisessa ja ratkaisuhetkillä suomalainen syö vastustajan elävältä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Emil Ruusuvuori (@emilruusuvuori) jakama julkaisu

Kaksikon edellinen keskinäinen kohtaaminen nähtiin Kazakstanin ATP-turnauksessa vuonna 2020. Tuolloin Purcellilla ei ollut mitään aseita suomalaista vastaan ja matsi päättyi suoraan kahdessa erässä murskanumeroin 6–1, 6–2. Yleensä parissa vuodessa ehtii tapahtua paljon, mutta näiden pelaajien voimasuhteet eivät ole järin paljoa muuttunut. Purcellin vahvuudet pääsevät oikeuksiinsa nelinpelikentällä, mutta kaksinkamppailuissa mies on lapanen.

Pelivalinnaksi otetaan Ruusuvuoren voitto vähintään kuuden pelin erolla (Ruusuvuori -5,5). Avauskierroksen vastustaja on suhteellisen kevyttä kauraa, mutta toisella kierroksella peli kovenee – vastaan tulee joko uutta nousua hakeva Dominic Thiem tai vitossijoitettu Andrei Rublev.

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Ruusuvuori -5,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Ruusuvuori -5,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 51€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.