Korisliiga ke 08.11. klo 18:30

Pyrintö - Kobrat

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isänniltä tullaan vielä näkemään nousu – joko se alkaa keskiviikon matsissa?

Keskiviikon ainoa korispeli pelataan Tampereella, kun sarjan jumbona sijaitseva Pyrintö saa vieraita noirutulta Pohojammaalta: keskikastin Kobrat saapuu kylään. Molempia porukoita on jo sen verran nähnyt, että alkaa selvitä, mikä sarjataulukossa on totta ja mikä melkein totta. Ehkä jäätä voi murtaa jo heti aluksi sen verran, ettei Pyrintö tule todennäköisesti lopettamaan Korisliigaa pahnanpohjimmaisena.

Pidätkö ilmaisvedoista? Niin mekin – lue lisää lopusta!

Pyrintö alkaa nimittäin ennemmin tai myöhemmin pelaamaan myös ehjiä 40-minuuttisia, mitkä ovat toistaiseksi olleet kortilla. Viime ottelussa Lahti Basketball antoi manselaisille alussa voiton avaimet käteen, mutta Miikka Sopasen suojatit onnistuivat hukkaamaan ne totaalisesti. Ottelussa oli kummallisuudestaan huolimatta paljon hyvää, eivätkä Pyrsän jenkit ole mitenkään erityisen heikkoja.

Korisliiga

@Korisliiga
Lahti Basketball nappasi tärkeät pisteet keskiviikkona kotikentällään. #Korisliiga

Kobrilta on nähty ajoittain hienoa korista, mutta lapualaiset ovat välillä itsensä pahin vihollinen: ailahtelu on ollut paikoittain anteeksiantamattoman suurta. Tämä on ruumiillistunut erityisesti takamies Taz Shermaniin, joka on hyvänä päivänään sarjan parhaita scoraajia. Ihan joka kerta ei pöljä päivä kuitenkaan kohdalle osu. 211 senttiä pitkä sentteri Theo Akwuba on isoista pelaajista Korisliigan kermaa, ja on esimerkiksi korin suojelijana korvaamaton.

Kuten aiemmin sanottu, Pyrinnön nousua odotellaan. Ja aivan näin suuri altavastaaja ei kotijoukkue ole, mitä markkinat antavat ymmärtää. Altavastaajalle otetaan halukkaasti vetoa, ja samalla lähdetään kairaamaan uusien asiakkaiden ilmaisvetojen sarjaa XLBetiltä – tää on kova juttu!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Pyrintö 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.