Korisliiga su 15.10. klo 15:00

Pyrintö - Kouvot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pyrintö on ollut paha pettymys, ja sunnuntaina tulee lisää lunta tupaan!

Korisliiga on saatu vauhtiin, ja alkukausi on sisältänyt muutamia yllätyksiä. Yksi suurimmista on viime kaudella sekä kotimaassa että Euroopassa loistaneen Karhu Basketin konttaaminen. Sunnuntain veto-ottelun isännältä Tampereen Pyrinnöltä ei odotettu tälle kaudelle suuria mainetekoja, mutta silti joukkueen ensimmäiset pelit ovat tuottaneet pettymyksen. Vauhdikas Kouvot saattaa sunnuntaina lisätä alamäkeen vauhtia.

Maistuvatko ilmaisvedot? Katso tarkemmin vihjeen lopusta!

Perjantaina Pyrintö oli koko ajan Katajaa askeleen perässä, ja lopun kiri oli lähinnä kosmeettinen. Tamperelaiset uusivat joukkuetta raskaalla kädellä täksi kaudeksi, ja näyttää siltä, että muutosprosessin läpi vieminen ottaa aikaa. Myös viime kaudella Pyrintö oli heikko alkukaudesta, ja sama vaiva tuntuu jatkuvan. Materiaaliltaan ja valmennukseltaan joukkueen pitäisi olla Korisliigan keskitasoa, vaikkei juuri nyt siltä näytäkään. Antero Lehdon paluu seuraan on iso asia.

Pyrintö Basketball

@TrePyrinto
Kotipeli Pyynikillä
Su 15.10 klo 15.00
Vastassa @kouvot
#korisliiga

Kouvot on näyttänyt sen sijaan heti alkupaukusta lähtien hyvältä. Jyri Lehtonen peluuttaa joukkueellaan nopeaa ja yksinkertaista hyökkäyspeliä, joka toimii. Kouvojen jenkit näyttävät päteviltä, ja iso asia oli Joel Mäntysen jääminen vielä kaudeksi Kouvolaan – mieheltä voi odottaa tälle kaudelle lopullista läpimurtoa. Malik Bowman loukkasi kauden toisessa ottelussa nilkkansa, ja lienee vielä poissa tästä pelistä.

Kouvot näyttää tällä hetkellä niin paljon paremmalta porukalta, että vetoihin lähtee vierasvoittoa. Pyrintö tulee vielä ottamaan pisteitä, mutta ennusmerkit sunnuntaille eivät ole hyvät. Panosta mediumbetsin verran, ja nyt hitaimmatkin saavat luvan ottaa XLBet haltuun!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Kouvot 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.