Korisliiga ti 10.01. klo 18:30

Pyrintö - KTP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tässä on matsi, jossa korisukka heiluu! Betsi sen mukaan!

Pyrintö ja KTP yrittävät molemmat kovasti kivuta kuuden sakkiin Korisliigassa, mutta ymmärrettävästi sinne menijöitä on enemmän kuin paikkoja. Siksi tiistainen ottelu runkosarjan ysin ja seiskan välillä on pisteiden suhteen todella tärkeä. Molempien joukkueiden otteet heittelevät melko paljon, mikä vaikuttaa ottelun ennakkospekulaatioihin merkittävästi.

Pyrintö sai tappioputkensa poikki kotona ja riepotteli Korihaita aivan miten tahtoi. Osku Heinonen scorasi 27 pistettä, ja sai tukea muulta joukkueelta mukavasti. Joukkueen ote oli tutun aktiivinen, mutta tällä kertaa tekemisessä säilyi tolkkukin tiukasti. Välillä joukkueen peli menee jopa yliaktiiviseksi, joka lisää virhealttiutta ja tuottaa vaikeuksia. Hyökkäyksissä päävastuussa olevat Ike Smith ja LJ Thorpe ovat Korisliigaan laatupelaajia.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

KTP:n esitykset ovat viime aikoina olleet sitä ja tätä. Tilannetta ei helpota yhtään tärkeän takamiehen Joonas Lehtorannan poissaolo rosterista. Pallon saatuaan vahva joukkue junttaa omaa hyökkäystään viipyilemättä eteenpäin, ja pyrkii käyttämään kokoetuaan hyväkseen, milloin mahdollista. Viime aikoina voitot ovat olleet harvassa, ja Salon Vilpasta vastaan noutaja tuli toisella ja kolmannella neljänneksellä.

Ottelun voittajasta ei uskalla ottaa kantaa, mutta pistemäärästä kyllä. Molemmilla porukoilla on iltoja, jolloin korisukka heiluu molemmissa päissä, ja keskinäisessä pelissä tämä on myös mahdollista, ja jopa todennäköistä. Niinpä näennäisen korkeasta rajasta huolimatta lähdetään mukaan overiin. Uudet asiakkaat: lukekaa alla oleva ja lähtekää mukaan!!!

Näin teet tällä vedolla lähes viisi kymppiä voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ overille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Yli 177.5 pts 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.