Korisliiga pe 14.10. klo 18:30

Pyrintö - Seagulls

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vauhtia vaikka selkeyden kustannuksella – ja vieraat osaavat tästä rankaista!

Pyrinnön tappio viikolla Vilppaalle tarkoitti sitä, että joukkue on nyt ainoa nollakerholainen Korisliigassa – tosin otteluitakin on takana vasta kaksi. Seagulls on kerännyt kolmesta ottelusta kaksi voittoa, ja näyttää tälläkin kaudella lupaavalta yhdistelmältä merkittävistä kesän aikaisista muutoksista huolimatta. Tampereelle Lokit saapuvat perjantaina selkeähkönä suosikkina.

Pyrintö käytti toisella jaksolla Vilppaan sekoilut hyväkseen, ja upotti pisteitä pidäkkeettä. Kun heitto lakkasi putoamasta, loppui samalla bensa ja Vilpas käänsi heikkotasoisen ottelun edukseen. Matsi ei todellakaan mairittele kumpaakaan joukkuetta. Sekavasta Pyrinnöstä voi Ike Smithin nostaa esille. Myös Tomas Pihlajamäki oli scorauspäällä – molemmat pudottivat 22 pojoa. Isossa kuvassa Pyrinnön touhu näyttää tällä hetkellä hieman huolestuttavalta.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

Seagulls kaatoi viime ottelussaan Karhun – Okko Järvi osoitti ottelussa arvonsa ja pisti sukan heilumaan hyvillä prosenteilla. Gulls avasi Karhun puolustusta välillä hämmentävän helposti, ja vahvisti kuvaa hyvin hyökkäävänä joukkueena. Helsinkiläiset reagoivat René Rougeaun loukkaantumiseen nopeasti, ja sainasivat muutama vuosi sitten Kobrissa pelanneen laitapelaaja Zane Watermanin.

Ottelussa on ainekset runsaaseen pistesaldoon: Pyrintö laittaa tarvittaessa vauhtia pönttöön selkeyden kustannuksella ja Seagulls pystyy rankaisemaan rajusti, jos vastustaja alkaa sekoilemaan. Totals-raja on korkeahkon tuntuinen, mutta overia lähdetään puskemaan. Viihdettä pitäisi tästä ottelusta irrota ihan mukavasti.