Anadolu Efes - Barcelona

pe 19.04. Klo 20:15

Pystyykö Barcelona tasoittamaan sarjan?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Perjantaina on toisen ottelun vuoro Efesin ja Barcelonan välisessä sarjassa. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Efesin voittoon  75-68. Molemmat joukkueet tietävät, että sillä ei ole mitään merkitystä, mikäli Barcelona pystyy tasoittamaan ottelusarjan tänään. Turkkilaiset ovat hävinneet vain kolme ottelua tällä kaudella ja voittaen 13.  Alku oli Barcelonalle todella heikko: alle 5 minuuttia oli pelattu ja Efes johti jo yli 10 pisteellä.Barcelona ei kuitenkaan heittänyt missään vaiheessa pyyhettä kehään vaan taisteli loppuun saakka. Pelillisesti heillä ei ollut mitään hätää, ainoastaan todella heikko heittopeli vei mahdollisuudet voittoon.

Uusi haastaja KTO tuplaa talletuksesi!

KTO ei jätä Uhmapelaajaa kylmäksi - nappaa nyt 100% talletusbonus

Viime ottelun ratkaisijana toimi Vasilije Micic tehden 21 pistettä. Efesiltä myös Adrien Moerman, Shane Larkin ja  Bryant Dunston tekivät yli 10 pistettä. Barcelonalla puolestaan Ante Tomic teki 14pistettä ja  Kevin Pangos sekä Thomas Heurtel tekivät  molemmat 12 pistettä. Nämä pelaajat tulevat myös ratkaisemaan toisenkin ottelun ja voittaja on se, jonka avainpelaajat onnistuvat paremmin.

Uskomme Barcelonan kokemuksen alkavan näkyä jo toisessa ottelussa ja he haluavat tasoittaa sarjan tänään, jotta Espanjaan lähdettäessä sarja ei olisi heti katkolla. Viime ottelussa he tekivät paljon asioita oikein ja puolustus toimi mallikkaasti,mutta kuten todettua heittoprosentti suhteessa korien määrään oli 2 pisteen kohdalla alle 50%, millä ei voiteta otteluita. Mikäli  he saavat paremman alun ottelulle heidän ei tarvitse puristaa yhtä aggressiivisellä tavalla.

Peleihin poimimme Barcelonaa 4,5 pisteen tasoituksella, jolloin he saavat hävitä enintään 4 pisteellä ja toiseks otamme Barcelonan voittoa muhkealla kertoimella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!