Mestarien liiga ke 03.08. klo 19:00

Qarabag - Ferencvaros

Eurokenttien konkari Qarabag tiputti jo Puolan ja Sveitsin mestarit! Seuraavana vastassa Unkarin mörkö

Qarabag porskuttaa edelleen jatkossa Mestarien liigan karsinnoissa ja seuraava kierros on avauskamppailun isännille Ferencvarosin tavoin jo kolmas. Vierailija on pistänyt aiemmilla kierroksilla pellolle Tobolin sekä Slovan Bratislavan ja azerbaidžanilaiset puolestaan ovat antaneet kyytiä Puolan sekä Sveitsin mestareille. Eurokonkari Qarabag on taas pistänyt sen näköistä toimintaa tiskiin näissä kekkereissä, ettei joukkueen näkeminen lohkovaiheessa eurokentillä enää hirveästi yllättäisi.

Gurban Gurbanov on tehnyt melkoisen uran Qarabagin peräsimessä, eikä hyvää kannata vaihtaa. Vuodesta 2008 joukkuetta valmentanut futislegenda on luotsannut joukkueen kertaalleen lohkovaiheeseen Mestarien liigassa, kaudella 2017–2018. Vuodesta 2014 alkaen – eli kahdeksan vuotta peräkkäin – joukkue on ollut eurokentillä lohkovaiheessa, joten mistään sattumasta ei enää puhuta. Viime kaudella paikka oli Konferenssiliigassa, mutta nähdyillä esityksillä se saattaa hyvinkin löytyä ylempää tälle sesongille.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Ensimmäisellä kierroksella azerbaidžanilaisseura antoi Puolan mestarille Lech Poznanille kunnolla kyytiä ja eteni jatkoon maalierolla 5–2 ja toisella kierroksella Zürich oli niukasti heikompi yhteismaalein 5–4. Ferencvaros selvitti omat vastustajansa avauskierroksilla verrattain helpommin, mutta se ei missään tapauksessa ole saanut yhtä kovia vastustajia ensimmäisissä ottelupareissa. Stanislav Šertšesovin miehistö pelasi viime kaudella Eurooppa-liigassa ja sitä edellisellä kaudella Mestarien liigaa.

Mitä tulee avausosaan, tässä on ehdottomasti isännillä iskun paikka. Unkarilaisjättiläinen on kotonaan todella vahva, joten jos Azerbaidžanin kestomenestyjä mielii jatkoon, olisi avausosassa saatava tulosta. Isännillä ei ole loukkaantumisia ja tärkeimmät hyökkäyspään palaset Kady sekä Ibrahima Wadji saattavat aiheuttaa Ferencvaros-puolustukselle helteisiä hetkiä omassa päässä. Ensin mainittu onnistui maalinteossa molemmissa Zürich-matseissa – Wadji puolestaan ainoastaan kotikamppailussa, mutta peräti kahdesti.

Kotijoukkueen maalitykkiosasto on ollut erinomaisessa vireessä ja joukkueen itseluottamus on takuulla huipussaan ensimmäisten karsintakierrosten jälkeen. Pelillisesti Qarabag on ollut yksi vakuuttavimmista joukkueista näissä kekkereissä, kun huomioidaan molemmat tähänastiset kierrokset. Ferencvaros on päässyt tähän saakka verrattain helpolla, mutta nyt näin ei todellakaan tapahdu. Isäntä on liikenteessä tuoreella jalalla, sillä sen edellinen matsi oli Zürichissä pelattu edellisen kierroksen toinen osa. Unkarissa pääsarja käynnistyi viikonloppuna ja Ferencvaros joutui heti pelaamaan kovan kamppailun Puskasia vastaan. Betsivalinnaksi keskiviikolle kelpaa nostaa kotivoitto (1×2)!

10 euroa pelirahaa