Jalkapallon MM pe 25.11. klo 15:00

Qatar - Senegal

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Qatarin avausottelu oli täysi farssi! Kisaisäntä vaarassa jäädä taas nollille!

Perjantaina kisaisäntä Qatar joutuu jälleen kovaan paikkaan, kun umpisurkean avausottelun jäljiltä se lähtee selvänä altavastaajana haastamaan Senegalia. Isäntien avausottelu ei kehuja kerännyt, mutta mitä kertoimiin tulee, on markkina lähtenyt melkoisesti laukalle Senegalin voiton kanssa. Qatarin pelaaminen ei houkuttele, mutta vähämaalisuus sen sijaan kiinnostaa.

Qatarin kisa-avaus oli kaiken kaikkiaan todella heikko ja Ecuador vei voiton lukemin 0-2. Qatar jäi täysin aseettomaksi ensimmäisellä jaksolla eikä se onnistunut luomaan ylöspäin juurikaan mitään. Toinen jakso oli omalla tapaa tasaisempi, mutta se johtui pitkälti siitä, että Ecuador tyytyi puolustamaan johtoa tukahduttamalla Qatarin rakentelun. Kärkipari Akram Afif ja Almoez Ali ovat joukkueen syömähampaat, mutta ei kumpikaan päässyt avausottelussa esille ainakaan positiivisessa valossa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

markstats bot

@markstatsbot
Qatar 0 : 2 Ecuador

▪ xG: 0.54 - 1.0
▪ xThreat: 0.76 - 1.2
▪ Possession: 47.3% - 52.7%
▪ Field Tilt: 31.7% - 68.3%
▪ Def Line Height: 41.6 - 55.1

#msbot_wc

Senegalin avausottelu päättyi myös lukemin 0-2. Se roikkui pitkään tuloksessa mukana, mutta 84 minuutilla Hollanti pääsi iskemään avausmaalin ja toinen osuma syntyi lisäajalla. Mitä itse otteluun tulee, ei Senegal ollut missään nimessä huono, vaan se onnistui odotuksiin nähden haastamaan Hollannin erittäin hyvin. Senegalin kohdalla on muistettava, että joukkueen sielu ja ylivoimaisesti paras hyökkäyspään pelaaja Sadio Mane joutui jättämään kisat väliin loukkaantumisen takia. Manen tuoma maaliuhka olisi hyvinkin voinut auttaa Senegalia nappaamaan pisteen.

Senegalin kertoimet on painettu maihin, mikä ei varsinaisesti yllätä kun ottaa huomioon joukkueiden avausottelut. Nykyisillä kertoimilla Senegal ei maistu, mutta puolestaan alle 2,0 maalia kelpaa ehdottomasti testiin. Tasan kahdella maalilla panos palautuu ja yhdellä tai nollalla maalilla veto osuu. Senegalilla on omat ongelmansa hyökkäyspelaamisessa ja ennen kaikkea viimeistelyssä ja Qatar puolestaan oli avausottelussa sen verran aseeton, että nollille jääminen jälleen on varsin todennäköistä.