pe 26.04. klo 22:00

QPR - Leeds

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Panokset huipussaan perjantaimatsissa – tämä ei lupaa maalijuhlia!

Championshipissä pelataan perjantaina isoista asioista: QPR yrittää varmistaa sarjapaikkansa lopullisesti, kun taas ratkaisevilla hetkillä sulamaan alkanut Leeds tarvitsee ehdottomasti kolme pistettä, jotta suorasta sarjanoususta takaisin Valioliigaan voisi edes unelmoida. Panokset ovat siis isot, ja tällä voi olla vaikutuksia siihen, millä taktiikalla joukkueet matsiin lähtevät.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

QPR teki itselleen suunnattoman ison palveluksen voittamalla viikonloppuna Prestonin kotonaan. Esitys oli kaikin puolin mallikas, ja ärrien puolustus piti hyvin. Matemaattisesti lontoolaiset eivät kuitenkaan vielä ole kuivilla – syynä tähän on pääasiassa maalien tekemisen sietämätön vaikeus. QPR:n loukkaantumiset ovat pitempiaikaista sorttia, ja tähän otteluun lähdetään hyvin todennäköisesti samalla kokoonpanolla kuin Prestonia vastaan.

Leedsille on ikävää, ettei sen suora nousu ole enää pelkästään omissa käsissä: pisteen perässä oleva Ipswich on pelannut ottelun vähemmän. Leeds palasi voittojen tielle maanantaina, kun se haki viihdyttävässä jännitysnäytelmässä pisteet Middlesborolta. Daniel Farken suojatit tarpoivatkin tätä ennen kolme ottelua ilman voittoa. Loistavaa kautta pelannut Glen Kamara on aloittanut pari viime peliä vaihtopenkiltä, ja peliminuutit ovat jääneet vähiin.

Ottelun panos saattaa aiheuttaa molemmissa joukkueissa varmistelua ja varovaisuutta. Kun tähän lisää sen faktan, että QPR:n vahvuudet ovat pikemminkin alakerrassa, alkaa saatavilla kertoimilla underi vaikuttamaan hyvältä vaihtoehdolta.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!