pe 19.11. klo 21:45

QPR - Luton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

QPR ja Luton playoff-jahdissa!

Perjantain Championship-taistossa kohtaavat kaksi hyvää kautta pelaavaa seuraa, joiden molempien tavoitteena on kammeta itsensä kuuden joukkoon ja nousuun tähtääviin playoffeihin. Championship on sekä Ärrille että Hatuntekijöille hyvin sopiva sarjataso, eikä paukkuja nousuun pitäisi olla.

Mark Warburton on tehnyt QPR:n kanssa pitkäjänteistä ja järkevää työtä, joka näkyy tuloksissa. Joukkue sijoittui sarjassa viime kaudella yhdeksänneksi, ja tämänhetkinen sijoitus on peräti kuudes. Jos jotain huolenaihetta haluaa kaivaa, niin viimeisissä taukoa edeltävissä peleissä joukkueen tulivoima on ollut huolestuttavan haaleaa. Loukkaantumisia Warburtonilla on käsissään muutama.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Myös Lutonilla on pätevä valmentaja: olen aikaisemminkin kehunut Nathan Jonesia kuin vainajaa. Mies on suurin yksittäinen tekijä, miksi pitkään alamaissa ollut perinneseura on noussut pohjamudista toiselle sarjatasolle – ja jopa pärjää siellä. Luton ei ollut taukoa ennen parhaimmillaan, joten sarjatauon aikana on varmaan tsempattu kovasti. Sairastupa vierailla on lähes tyhjä.

Kaksi hyvin valmennettua joukkuetta, normaali tai hieman sitä suurempi kotietu, ja molemmilla hieman parannettavaa. Maaliodottamaa on syytä tikistää hieman normaalista alaspäin, ja underia pääsee lyömään perusbetsin verran. Betsafelle päästään napauttamaan, ja jos tiliä ei löydy, ei ”safen” avaustarjous ole ollenkaan nolompi.