Championship pe 07.10. klo 22:00

QPR - Reading

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kaksi kauden sensaatiota vastakkain – pelipäätöksellä tanakat perusteet!

Uudelle sarjakierrokselle lähdettäessä sekä QPR että Reading paistattelevat Championshipin top 4 -sijoituksilla. Kummaltakaan ei varsinaisesti odotettu tällaista menestystä, ja varsinkin Reading sai ennen kauden alkua asiantuntijoilta runtua pahemman kerran. Molemmat jatkoivat vakuuttavia otteitaan viikolla: QPR haki täydet pisteet Sheffield Unitedilta, kun Reading puolestaan nipisti kotonaan Norwichilta pisteen.

QPR on ottanut viimeisestä neljästä ottelustaan peräti kymmenen pistettä, ja on mielenkiintoista nähdä, mihin asti Mick Bealen suojattien siivet kantavat. Meno ei aina ole niin vakuuttavaa, mutta tehokasta se ainakin on. Tiistain vierasvoitto oli riemukas, mutta Sheffield Unitedilla jäi matsista hieman jossiteltavaa. Erityisesti puolustus on ollut ärrillä hyvässä kuosissa. Chris Willock loukkaantui tiistaina, ja liittyi sairastuvalle Taylor Richardsin seuraan.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Readingilla loukkeja on kourallinen, ja lisäksi Andy Yiadomin pelikunnosta vedetään johtopäätökset perjantaina. Reading pisti Norwichin tiukoille tiistaina, ja jos kauden aluksi Royals on löytynyt rankingista pahnanpohjimmaisena, on rankkeja korkea aika päivittää – joukkue on tuntuvasti odotettua parempi. Readingin kotietu tuntuu olevan kovaa valuuttaa, sillä vieraissa joukkue ei ole ollut aivan yhtä vakuuttava.

 

Isäntien tiukentunut alakerta ja Readingin maaliköyhyys vieraissa kääntävät viisaria vähämaalisuuden puolelle. Kertoimet tuntuisivat tähän riittävän varsin mukavasti, ja underia kannattaa napata hyvillä mielin. Ottelun voittajaan ei oteta kantaa, kun molemmat joukkueet näyttävät tällä hetkellä oikein hyviltä.