Championship ti 25.01. klo 21:45

QPR - Swansea

Kuntoihme QPR rynnii nousukamppailuun!

Championshipissä jyvät alkavat erottua akanoista. Fulham näyttää tällä hetkellä selvästi vahvimmalta ehdokkaalta nousemaan Valioliigaan, mutta minkäänlaiseen niiaukseen ei lontoolaisilla ole varaa. Nousijakandidaattien joukkoon on noussut kuin varkain niin ikään lontoolainen Queens Park Rangers, joka tämän ottelun voittamalla nousisi jo kolmanneksi.

QPR:llä on nyt neljä voittoa alla, ja Mark Warburton on saanut joukkueensa kovan työnteon kautta komeaan lentoon. Viikonloppuna kaatui Coventry vieraissa sitkeän esityksen jälkeen, ja sitä ennen otetiin elintärkeä kotivoitto nousua tavoittelevasta West Bromwichista. Kokoonpanopuolella odotetaan Stefan Johansenin paluuta pelikuntoon – Afrikan kisoissa on pari peluria.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

 

Swansean otteita on leimannut koko kauden epätasaisuus. Kahdesta viime ottelustaan walesilaiset ovat napanneet yhteensä neljä pistettä, muttei meno ole silti erityisen lennokasta ollut. Joukkueen tilanne alemmassa keskikastissa näyttää aika solidilta – välitöntä putoamisvaaraa ei ole, ellei joukkue tyystin romahda loppukaudesta. Kokoonpanotilanne vierailla on hyvä.

Vetoihin lähdetään kotivoitosta: QPR näyttää tällä hetkellä eheämmältä ja taistelutahtoisemmalta yhdistelmältä, ja saatavilla oleva kerroin riittää peruspeliin. Tutustu samalla Turbovegasiin – et nimittäin pety!

10 euroa pelirahaa