ATP ke 25.05. klo 15:30

Ramos Viñolas - Alcaraz

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sensaatiopelaaja Carlos Alcaraz pyyhkii maanmiehellään lattiaa Ranskan avointen toisella kierroksella

Tällä kaudella sensaatioksi noussut Carlos Alcaraz on todella kuuma nimi Pariisissa, kun mietitään menestysmahdollisuuksia. Madrdin turnauksen toukokuun alkupuolella voittanut espanjalainen kohtaa toisella kierroksella maanmiehensä Albert Ramos Viñolasin, jolla ei tässä matsissa ole mitään palaa. Vasta 19-vuotias supertähti, joka on noussut maailmanlistalla hurjalla tahdilla jo kuudenneksi, kohtasi tulevan vastustajansa kertaalleen viime kaudella ja oli jo silloin selvä ykkönen.

Yksi suurimmista kysymyksistä tässä Ranskan avoimessa tennisturnauksessa on, että vaihtuuko valta espanjalaisten kesken vihdoin. Rafael Nadal sai Madridin kovassa ATP-turnauksessa kyytiä Alcarazilta välierässä ja edeltävällä kierroksella nuorukainen pudotti jatkosta Novak Djokovicin. Enää ei voida puhua edes yllättäjäkandidaatista, sillä maailmanlistakutonen on ehdottomasti turnauksen vahvimpia voittajakandidaatteja. Albert Ramos Viñolasin laatu ei riitä ja avauskierroksen kamppailu on mitä todennäköisimmin nopeasti ohi.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Alcaraz pelasi voitti Madridin lisäksi myös Barcelonassa niin ikään massalla pelatun turnauksen ennen Roland-Garrosia ja lähti avauskierrokselle kymmenen matsin voittoputkessa. Juan Londrero jäi täysin jalkoihin espanjalaistykin käsittelyssä. Oikeastaan 0–3 (4–6, 2–6, 0–6) -voittoa parempaa lähtöä ei itseluottamus huipussaan pelaava espanjalaistykki olisi voinut toivoa. Edellisessä keskinäisessä kamppailussa Kroatiassa viime vuoden heinäkuussa pelattiin niin ikään massalla ja jo tuolloin Alcaraz oli maanmiestään selvästi edellä – nyt espanjalaisten välillä on entistäkin suurempi kuilu.

Oli pieni yllätys, että Ramos Viñolas selvisi edes ensimmäisellä kierroksella Thanasi Kokkinakisia vastaan, sillä miehen kausi on alkanut massalla todella heikosti. Ennen Ranskan avoimia 34-vuotias konkari putosi ensimmäisellä kierroksella Madridissa, Roomassa ja Genevessä. Pelivalinnaksi tulevaan kamppailuun otetaan, että Ramos Viñolas voittaa korkeintaan kymmenen peliä (alle 10,5). Tästä tulee kylvetys!