to 14.03. klo 19:45

Rangers - Benfica

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Takuuvarmaa viihdettä! Ottaako Di María koko joukkueen reppuselkään, vai runnooko Rangers jatkoon?

Rangers pelasi vierasottelussa upeasti 2–2-tasapelin todella tehottomasti esiintyneen portugalilaisryhmän. Benficalla on tällä hetkellä suuria haasteita, eikä vähiten kadonneen itseluottamuksen vuoksi. Ibrox Stadiumilla ei vieraille ei almuja tarjoilla ja kotijoukkueen ollessa selvästi paremmassa iskussa sopii kerroinasettelua hieman kyseenalaistaa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Benfica on erittäin kaukana parhaasta tasostaan kauden tärkeimmillä hetkellä. Kansallisilla kentillä joukkue on kärsinyt hiljattain pahoja tappioita kovimmille kilpailijoilleen ja menettänyt johtonsa pääsarjassa. Ensimmäisen osaottelun kotiesitys Rangersia vastaan jätti niin ikään kosolti toivomisen varaa – joukkueen pelaaminen oli tehotonta pyörittelyä 2–2-tuloksesta huolimatta. Rangers voitti viime viikolla pelitilannemaaleissa 2–1. Vaikuttaa siltä, että koko toivo Benfica-hyökkäyksessä lepää tällä hetkellä pilkulta kotikamppailussa osuneen Ángel Di Marían harteilla ja jo siitä voi päätellä, että nyt uidaan syvissä vesissä.

UEFA Europa League

@EuropaLeague
Jack Butland 🤯🧤

@RangersFC || #UEL

Isäntien Dujon Sterling sekä Ross McCausland on ehkä saatu viikonlopun sarjakamppailussa tulleiden kolhujen jälkeen parsittua kasaan, mutta pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi esimerkiksi Ryan Jack ja Todd Cantwell saattavat olla sivussa. Sterling on pieni kysymysmerkki, mutta vähintään muilta osin Rangers pääsee jatkamaan samalla avauksella kuin viikko sitten Lissabonissa. Vieraiden ainoa poissaolija on Juan Bernat.

Pallonhallinta pysynee selvästi Benficalla, mutta se itsessään ei takaa mitään. Vahvasti puolustava isäntä on menossa aivan toiseen suuntaan noustuaan Skotlannin Premiershipin kärkeen ja otettuaan useita kovia päänahkoja lyhyessä ajassa. Vahva tilanteenvaihtojoukkue on itseään etsivälle portugalilaisryhmälle myrkkyä, kuten jo viime viikon koitos omalla tavallaan osoitti. Tasurivarmistuksella tankataan kotivoittoa tiketille (Tasapeli ei vetoa – Rangers).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.