Eurooppa-liiga to 10.03. klo 22:00

Rangers - Crvena Zvezda

Belgradin Punainen tähti on jokerikortti, mutta hyvällä itseluottamuksella varustettu isäntä niistää voiton

Rangers vakuutti avauskierroksella ja pudotti Dortmundin jatkosta. Belgradin Punainen tähti on jokerikortti, mutta ainakin kansallisella tasolla kulkee todella vahvasti. Tässä otteluparissa kotietu on molemmille todella iso paitsi henkisesti myös tilastojen valossa. Isäntien itseluottamus on varmasti korkealla saksalaisjätin tiputtamisen jälkeen ja kokoonpanotilanteenkin osalta näkyy valoa tunnelin päässä.

Aaron Ramsey saattaa olla pelikunnossa Filip Helanderin tavoin tulevassa kamppailussa. Molemmat ovat toipuneet pienistä loukkaantumisistaan. Amad Diallo sekä Steven Davis puolestaan ovat kysymysmerkkejä isänniltä. Kokoonpanotilanne on siis vähintäänkin yhtä hyvä kuin otteluissa, joissa isäntä antoi kyytiä Dortmundille yhteismaalein 6–4 ja pudotti suurseuran jatkosta.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa juuri nyt Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta hurjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi.

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Belgradin Punainen tähti on laadultaan isäntiä sekä edellisvastustajaa heikompi. Serbian liigan taso ei päätä huimaa ja siellä vierailija on luonnollisesti kärkipään joukkue kaudesta toiseen. Alkulohkoarvonta oli ehdottomasti suosiollinen serbialaisille tällä kaudella, eikä siltä lopulta ihmeitä vaadittu lohkovoittoon. Parhaimmillaan joukkue pystyy aiheuttamaan harmaita hiuksia isännille, mutta vierasottelussa odotukset eivät ole kovinkaan korkealla.

Pelivalinnaksi otetaan maltillisella panostuksella kotivoittoa. Hyvällä itseluottamuksella ja kenties hieman parantuneella pelaajatilanteella otteluun pääsevän isännän on onnistuttava Glasgowssa, jos se mielii jatkoon.

10 euroa pelirahaa