UHMAPELAAJAT to 15.12. klo 22:00

Rangers - Hibernian

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Debytoiko Beale voitokkaasti Rangersin penkin päässä? Vieras Edinburghista on yllätysvalmis!

Skotlannin Valioliiga palaa MM-tauolta torstaina Glasgow Rangersin ja Hibernianin iskiessä yhteen Ibroxilla. Glen Kamaran edustama kotijoukkue starttaa talveen toiselta sijalta – piste-eroa paikalliskilpailija Celticiin on 15 kierroksen jälkeen jo yhdeksän pongoa. Tauolla Rangersissa kävi ovi, sillä Giovanni van Bronckhorst teki tilaa Michael Bealelle.

Vierasjoukkue Hibernian hävisi kolme viimeistä peliään ennen MM-taukoa ja sijoitus on nyt kahdeksas – matkaa neljänteen sijaan on kuitenkin vain kolme paunaa. Lee Johnsonin ryhmä on ollut tällä kaudella Skotlannin Valioliigan nopeiten hyökkäävä joukkue, mutta se kykenee myös itse laadukkaaseen pallonhallintaan, joten Rangers saa tässä kelpo vastuksen. Hibs on myös luonut Celticin jälkeen toisiksi eniten maaliodottamaa erikoistilanteista, joten Bealen poppoo saa olla tarkkana.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Hibernian Football Club

@HibernianFC
Lewis Stevenson with a volley at Ibrox 😍

✌️ days until football returns for Hibs!


Näillä näkymin Kamara avaa Rangersin keskikentällä ja loukkaantuneita pelaajia on vielä iso liuta. Connor Goldson, Ben Davies, Ianis Hagi, Ridvan Yilmaz ja Tom Lawrence ovat miltei pelikunnossa, mutta vielä voi olla liian aikaista. Ryan Jack, John Souttar ja Filip Helander missaavat matsin. Borna Barisic on Kroatian mukana MM-kisoissa. Hibernianilta puuttuu Martin Boyle sekä Mykola Kukharevych.

Otetaan lapulle Hibsiä +1,5:n tasoituksella. Rangersilla on uusi valmentaja ja paljon loukkaantumisia. Hibs on lisäksi ollut maaliodottamatilastojen valossa sijoitustaan parempi ryhmä etenkin puolustuspäässä. Ilmassa haisee jopa hieman Rangersin pistemenetys, mutta toki se on edelleen epätodennäköinen skenaario.