Mestarien liiga ke 12.10. klo 22:00

Rangers - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jürgen Kloppilla uusia murheita! Onko loukkaantumisten värittämä Liverpool-alakerta yllätettävissä?

Liverpool nappasi viikko sitten suvereenisti kotivoiton 2–0-lukemin ja Uhmapelaajille helpot rahat taskuun makoisalla under-kertoimella. Tällä viikolla ottelupari on muuttumaton, mutta pelipaikka vaihtuu Glasgown Ibrox Stadiumiin. Täysi tupa odottaa tätä englantilaisjoukkueen vierailua vesi kielellä ja esimerkiksi Skotlannin maajoukkueen kapteeni palaa Liverpool-kokoonpanoon juuri parahiksi. Uusilta loukkaantumisilta ei kuitenkaan ole vältytty – siinä missä yksi puolustaja palaa kehiin, kaksi vakiokasvoa putoaa alakerrasta sivuun.

Vierailla on edelleen poissaoloja ja Jürgen Kloppilla riittää pohdittavaa peluutuksen suhteen, mutta ainakin Andrew Robertson on palaamassa kokoonpanoon. Lisäksi Curtis Jones on todella lähellä pelikuntoa, vaikka Glasgown vierailu saattaa vielä tulla liian nopeasti. Liverpoolin poissaolotilanne on jatkunut hankalana kauden alkumetreiltä saakka. Alex Oxlade-Chamberlain sekä Naby Keita jatkavat sairastuvalla. Alakerran osalta Robertsonin paluu on toki hyvä uutinen, mutta Trent Alexander-Arnold on vuorostaan loukkaantunut oikean puolustajan tontilta. Lisäksi viikonlopun Arsenal-matsissa loukkaantunut Luis Días, toppari Joel Matip sekä Arthur puuttuvat Kloppin miehistön vahvuudesta.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Haiskahtaa sille, että tulevasta matsista voi tulla vieraiden kannalta selvästi vaikeampi edellisviikon suvereeniin kotivoittoon peilattuna. Isänniltä on odotettavissa pelillisiä muutoksia verrattuna. James Sands palaa pelikiellosta ja saattaa korvata Ben Daviesin puolustuslinjassa. Entinen HJK-tykki Alfredo Morelos on puolestaan palannut pitkän loukkaantumisen jälkeen, mutta aloittanee jälleen vaihdon puolella. Antonio Colak, Ryan Kent sekä viikonloppuna St. Mirrenin verkkoon Colakin tavoin onnistunut Fashion Sakala pystyvät luomaan uhkaa Liverpool-puolustukselle. Kolumbialaishyökkääjä Morelos vaihdossa on lisäksi vahva jokerikortti.

Rangers Football Club

@RangersFC
📢 Giovanni van Bronckhorst believes that the Rangers support can push his players to a positive result tomorrow night as they host Liverpool in the @ChampionsLeague at a sold-out Ibrox.

Read more from the manager 👇 #UCL

Klopp ei hyökkäyspään peluutuksessa ole viime aikoina säästellyt ja on mahdollista, että neljä hyökkääjää isketään jälleen kehiin. Maalintekokilpailussa Rangers tuskin merseysidelaisryhmää vastaan menestyisi, mutta pari vakiopalasta puuttuu vieraiden alakerrasta. Liverpool on tulevassa matsissa selvästi haavoittuvaisempi kuin viikko sitten, minkä vuoksi molempien maalinteko maistuu peli-ideana – lapulle lähtee siis ”molemmat tekevät maalin – kyllä” -kohde.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Voit halutessasi tallettaa myös pienemmän summan, mutta ainoastaan ensitalletuksesi yhteydessä saat tuplamassit ja niiden avulla tämän tipsin pelikohteen voitot tuplana.

Näin tuplaat talletuksen ja voitot:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto “Molemmeat joukkueet tekevät maalin – kyllä” ja panosta talletuksesi + bonus.
4. Jos veto osuu, saat esimerkiksi sadan euron talletuksella 342€ eli voitot tuplana.

*ilman huippudiiliä voitto olisi tällä esimerkillä vain 171€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää