ti 22.08. klo 22:00

Rangers - PSV Eindhoven

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rangers painaa päälle UCL-kotipelissä kuin yleinen syyttäjä! Nähdäänkö Ibroxilla maalijuhlat?

Mestarien liigan karsinnoissa on edetty playoff-vaiheeseen eli ensi viikolla pitäisi olla viimeisetkin lohkovaihepaikat tiedossa. Playoff-rundin ensimmäiset osaottelut pelataan tiistaina ja keskiviikkona ja muutama mehukas kohtaaminen on luvassa jo tiistaina. PSV Eindhoven kohtaa tiistaina vieraissa Glasgow Rangersin ja avausosasta ei ainakaan tunnelmaa tule Ibroxilla puuttumaan.

*Ota tästä haltuun elokuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Suomalaisittain matsissa olisi optimitilanteessa tietenkin isosti mielenkiintoa Glen Kamaran takia, mutta Huuhkajien keskikenttäpeluri on yhä lähtökuopissa eikä Michael Beale Kamaraa ole kutsumassa tositoimiin tiistainakaan. Ben Davies, Ridvan Yilmaz ja Steven Davis ovat kuntoutuksessa.

PSV Eindhoven on aloittanut kautensa pelottavan hyvin. Viisi voittoa viidestä kilpailullisesta pelistä on kova saldo ja pelillisestikin Peter Boszin suojatit ovat olleet todella vahvoja. Sturm Graz kaadettiin kolmannella UCL-karsintakierroksella yhteismaalein 7-2 – siitäpä myrskyvaroitusta Rangersillekin! Armando Obispo, Mauro Júnior sekä mahdollisesti Patrick van Aanholtkin ovat lasaretissa, joten vasemmalle alakertaan tarvitaan stunttaajaa. Sergiño Dest tuskin on vielä avauksessa tiistaina.

Rangersin tulisi mielellään napata avausosasta tulos – Beale joukkoineen tiedostaa kotiyleisön tuen olevan tässä kenties se ratkaiseva tekijä, jonka avulla voi jatkoon porskuttaa. Tämän takia avausosan konservatiivisuudesta voidaan ottaa napsu pois – maaleja kyllä nähdään! Over 2,5 maistuu mediumisti lapulle.