Eurooppa-liiga to 05.05. klo 22:00

Rangers - RB Leipzig

Herätys nyt! Kotietu on ihan kiva juttu, mutta sensaatiomaista kevättä pelaava Leipzig on liian hyvä Rangersille

RB Leipzig on tehnyt tänä keväänä ja ylipäätään kevätkaudella jäätävää tulosta. Valmentajavaihto ja todella kehno alkukausi ovat enää kaukainen muisto, kun joukkue porskuttaa kohti ensi kauden Mestarien liigaa kahdella rintamalla. Bundesliigassa joukkue kärsi edellisellä kierroksella valitettavan tappion, mutta menestyminen eurokentilläkin kiinnostaa varmasti. Useampia lepuutuksia on vierailta nähty, ja vaikka isännillä on iso kotietu, haiskahtaa tämä vierailija liian isolta haasteelta.

Kun kelataan vähän taaksepäin, hyppäsi Domenico Tedesco RB Leipzigin ruoriin. Vuodenvaihteen jälkeen urakat alkoivat niin sanotusti sujumaan. Ainoastaan kovassa Bayern München -kamppailussa tuli vuoden alussa takkiin, mutta muuten joukkue napsi pääasiassa pelkkiä voittoja. Tällä hetkellä pelattuja kamppailuja tämän kalenterivuoden puolella on kokonaisuudessaan 23 ja tilastoissa näkyy huimat 16 voittoa, neljä tasapeliä ja vaivaiset kolme tappiota. Eurokentilläkin on kulkenut – edellisellä kierroksella saksalaisten kevätvirettä sai maistaa Atalanta.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Rangersille tiedossa on näiden pudotuspelien kovin testi paitsi laadullisesti myös pelillisesti. Braga on ihan kiva joukkue, mutta se on niin taktillisesti kuin laadullisestikin lilliputti saksalaisiin verrattuna – sitä edellistä vastustaa Belgradin Punaisesta tähteä ei edes kelpuuteta tähän vertailuun. Tiedetään toki, kuinka kova kotietu näissä kekkereissä Glasgowssa on, mutta nyt on sen luokan joukkue vastassa, että tätä painotetaan ehkä hieman liikaa myös kertoimissa. On muistettava, että Leipzig on ratkaissut molemmat otteluparinsa tähän saakka nimenomaan voittamalla vieraskamppailut.

Nyt lähtökohta on siinä mielessä erilainen, että isäntien on pakko myös tehdä aloitteita. Leipzigin nurmella Die Roten Bullen nappasi nollapelillä ja Angeliñon maalilla 1–0-kotivoiton. Edellisottelussa korttitilien täyttymisen vuoksi hulanneet Kevin Kampl, Willi Orban sekä Mohamed Simakan ovat kaikki Tedescon käytettävissä toisessa näytöksessä. Ainoa poissaolija on tiettävästi Amadou Haidara. Leipzig vyöryy väkisin jatkoon ja pelivalintana tässä ottelussa toimii vierasvoitto astetta reilummallakin panostuksella (1×2).

10 euroa pelirahaa