to 21.09. klo 22:00

Rangers - Real Betis

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nähdäänkö Ibroxilla maalikarkelot? Betisillä voi olla kolmosveskari veräjää vartioimassa!

Eurooppa-liigassa laitetaan UCL:n tavoin lohkovaihe pärisemään. Torstai-illan yksi mielenkiintoisimmista matseista on Glasgow Rangersin ja Real Betisin mittelö Ibroxilla. Tämä parivaljakko kuuluu ilman muuta europelien vakiokävijöihin ja tässä lohkossa molemmat taistelevat myös tasaväkisesti jatkopaikoista. Kaksi muuta joukkuetta ovat Sparta Praha ja Aris Limassol.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 100 euron edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Rangers oli tänä kesänä mukana Mestarien liigan karsinnoissa aina playoff-vaiheessa asti, mutta PSV Eindhoven oli lopulta selvästi parempi. Kesällä Glen Kamara vaihtoi Leedsin paitaan ja moni muukin pelimies pakkasi matkalaukkunsa. Uutta verta saatiin lähinnä keskushyökkääjän tontille, mutta ei Michael Bealen rosteri kuitenkaan vaikuttaisi vahvistuneen.

Real Betis Balompié 🌴💚

@RealBetis
💚💚💚

¡Nuestra convocatoria para el #RangersFCRealBetis!

#EuroBetis


Sivussa Rangersilta on torstaina ainakin Steven Davis, Todd Cantwell, Kieran Dowell ja Danilo. Betisillä on omat ongelmansa lasaretin puolella, kun Rui Silva, Nabïl Fekir, William Carvalho ja Youssouf Sabaly eivät pysty pelaamaan. Kotiin jäivät reissusta myös Chadi Riad, Sergi Altimira sekä Juan Cruz. Melko siipirikkoinen on vierasjoukkueen reissuryhmä, kun Claudio Bravokaan ei välttämättä ole satapinnaisessa kunnossa.

Peleille napataan tähän koitokseen overia! Rangers tulee takuulla kotiyleisönsä edessä kovaa alkuun ja intensiteettiä tuskin tulee pelistä puuttumaan. Betisillä on ongelmia maalivahdin tontilla ja voi olla, että kolmosveskari joudutaan laittamaan veräjälle.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yli 2,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.