EM-karsinnat to 07.09. klo 21:45

Ranska - Irlanti

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Irlannilla on kriittisiä poissaoloja! Järjestääkö Les Bleus torstaina murskajaiset?

Kovaa vauhtia kohti EM-turnausta porskuttava Ranska metsästää torstaina Parc des Princesillä karsintojen viidettä voittoaan, kun Stephen Kennyn luotsaama Irlanti saapuu vieraaksi. Irlannilla on kolmen pelin jälkeen kasassa kolme pistettä, mutta tässä lohkossa pelataan sen verran paljon ristiin, että realistiset saumat lohkokakkoseksi on vielä olemassa.

*100 euron edestä ilmaisvetoja tarjolla! Tsekkaa vihjeen lopusta lunastusohjeet!

Ranskan meno karsinnoissa on ollut toistaiseksi huumaavaa. Neljässä pelissä ei ole vielä päästetty ainoatakaan osumaa ja komeimpana päänahkana on tietysti Hollanti, joka kaadettiin avauskierroksella kotona peräti 4-0. Tämän lohkon voimasuhteissa ei ole ainakaan Ranskan osalta juuri epäselvyyksiä.

French Team ⭐⭐

@FrenchTeam
💼 𝐁𝐚𝐜𝐤 𝐭𝐨 𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥 𝐟𝐨𝐫 𝐋𝐞𝐬 𝐁𝐥𝐞𝐮𝐬!

Here is the 𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐨𝐟 𝟐𝟑 players called up by Didier Deschamps for our two September matches 🔥

🗓️ 07/09: 🇫🇷 France 🆚 Ireland 🇮🇪
🗓️ 12/09: 🇩🇪 Germany 🆚 France 🇫🇷

#FiersdetreBleus


Christopher Nkunku, Wesley Fofana, Ibrahima Konaté, Presnel Kimpembe ja Ferland Mendy ovat loukkaantumisten takia sivussa kotijoukkueen rosterista. N’Golo Kantéa tai Paul Pogbaakaan ei nähdä näissä kekkereissä. Irlannin ryhmässä Evan Ferguson on paha poissaolo ja mukana eivät ole myöskään Séamus Coleman, Michael Obafemi ja pelikieltoa kärsivä Matt Doherty.

Irlannin ryhmässä on sen verran pahoja poissaoloja, että yllärisaumat ovat aika minimissä. Kotona Ranska dominoi Euroopan B-korin joukkueita vastaan mielin määrin ja torstaina taitaa olla kolme pistettä tulossa rutiininomaisesti. Napataan kupongille -1,5:n tasoituksella Les Bleusia.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Ranska -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.