Jääkiekon MM ke 18.05. klo 16:20

Ranska - Italia

Patonki kohtaa pastan! Ranska on käsittämätön ennakkosuosikki ja Italiasta revitään reilusti etua

Ranskan vuoro on taas lähteä kamppailuun ennakkosuosikin asemassa, kun se kohtaa Italian. Saapasmaa on pelannut toistaiseksi ilman voittoja, mutta se voi olla pirullinen vastustaja ranskalaisille. Joukkueen kärkikalusto ei ole yhtä vahva kuin patonkimiehistöllä, mutta sen jälkeen ryhmät ovat paperillakin melko tasaiset. Kerroinasettelu on ehkä hieman erikoinen – olkoonkin, että Italialla on perättäinen pelipäivä.

Italia taisteli eilen erinomaisesti Tanskaa vastaan, mutta joutui lopulta taipumaan maalein 1–2. Joukkueen maalilla Liigastakin tuttu Andreas Bernard oli vahvassa iskussa ja pysäytti peräti 43 tanskalaislaukausta. Ranskan terävin kärki on hieman ohuempi suhteessa edellisvastustajaan, eikä samanlaista kiekkovyöryä ole välttämättä tulossa. Saapasmaa on jo näissä kisoissa osoittanut, että sekin pystyy tehoille. Val Pusteria -hyökkääjä Dante Hannoun on ollut tähän saakka kolmella tehopisteellään joukkueen tehokkain. Saman verran paunoja on myös Ranskan tehokkaimmalla, Columbus Blue Jacketsin Alexandre Texierillä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ranskalla on ollut yksi lepopäivä ja Italia pelasi edellisenäkin iltapäivänä, mutta kerroinasettelu on yllättävänkin murskaava. Kun katsotaan ranskalaisjoukkueen edellismatseja, ei se ole maaleilla päässyt juhlimaan. Avauskamppailussa Slovakiaa vastaan joukkue teki kaksi maalia, kuten myös sen jälkeen Kazakstania ja Saksaa vastaan. Kahden maalin kaavalla on irronnut yksi voitto, kun kazakstanilaisjoukkue kaatui 2–1-numeroin.

Jos Italiakin saa Ranskan maalimäärän pidettyä kurissa, voi tässä kamppailussa käydä mitä tahansa. Kerroinasettelussa ranskalaisten ennakkosuosikin asema on todella raju, mikä on jopa hieman erikoista. Lapulle otetaan Italia-tasoitus (+2,5), jolle saadaan mainio kerroin. Betsi osuu, kun Italia häviää korkeintaan kahdella maalilla.

Näin saat kaiken irti TonyBetistä:

1. Avaa tili TonyBetille.
2. Talleta haluamasi summa.
3. Betsaa talletuksellasi Italia +2,5 kertoimella 1,73.
4. Vedä vielä neljä single betsiä samalla summalla (min. kerroin 1,5).
5. Vetojen ratkettua saat avaustalletuksesi suuruisen ilmaisvedon (100€ asti).

⭐️ Ilmaisvedossa ei ole kierrätystä – voitot maksetaan käteisenä pelitilille!

10 euroa pelirahaa