Jääkiekon MM su 15.05. klo 16:20

Ranska - Kazakstan

Ranska jyrää ja me otetaan rahaa! Markkina lyllertää eteenpäin, mutta ei rekisteröi vielä Kazakstanin surkeutta

Kazakstanin maalivahtiosastoa kyseenalaistettiin hieman Tanska-ottelun alla, eikä syyttä. Juuttilauma latasi kiekon yhdeksän kertaa hyökkäysmaaliin, eikä näistä lähtökohdista ole kazakstanilaisittain kovinkaan maukasta lähteä Ranskaa vastaan perättäisen pelipäivän kamppailuun. Patonkimaan kisa-avaus jätti tuloksellisesti toivomisen varaa, mutta hyvin joukkue laittoi altavastaajana Slovakialle kampoihin.

Ranska pääsee huilipäivän jälkeen eilen Tanskaa vastaan yhdeksän maalia imuroineen Kazakstanin kimppuun. Vaikka Ranska ei ole suhteessa kokemattomilla ja huonoilla maalivahdeilla varustellun joukkueen avausvastustajaan aivan yhtä kova nippu, on tasoero silti selvä. Paperilla kazakstanilaisjoukkueesta erottuu tuttuja nimiä, jotka muodostavat kärjen, mutta muu massa on todella luokatonta kilpakumppaneihin verrattuna. Ranskalla tähtikaarti on leveämpi ja taustoilta löytyy tukea, kuten jo kisa-avauksessakin Slovakiaa vastaan saatiin niukasta 2–4-tappiosta huolimatta nähdä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Olihan Tanska lauantaina erinomainen, mutta valitettavasti osa maaleista meni täysin Kazakstanin huonon pelaamisen piikkiin. Katsoimme vihjeessä ennen Kazakstanin kisa-avausta maalivahtien seurojen nimiä kassarien sijaan – Saryarka Karaganda, Južni Ural Orsk, Arlan Kokšetau – montako seuraa tunnistat? Niinpä niin. Melkoista kirjanpitäjää on kaivettu luukulle näissä skaboissa Kazakstanista ja markkina on toistaiseksi reagoinut yllättävän vähän avausottelun kammottavaan performanssiin.

Kazakstanilaismaalivahtien kolmikon nimet ovat muuten Andrei Šutov, Sergei Kudrjatsev sekä Ilja Rumjantsev. Avausmatsissa vaihtoon komennettiin viiden takaiskun jälkeen ensin mainittu ja tämän tilalle tuli jälkimmäinen, joka päästi vielä neljä osumaa lisää. Liekö keskimmäisen vuoro kokeilla onneaan seuraavana?

Ranskan voitolle saadaan tällä hetkellä lähes tuplapalautus TonyBetillä! Toisaalta tähän voisi ottaa pelivalinnaksi patonkimaan voittoa reilummallakin erolla, mutta tyydytään nyt 1×2-markkinaan ja maksimipanostukseen. Columbus Blue Jacketsin Alexandre Texier ja kumppanit läväyttävät Kazakstanin kustannuksella seuraavat turpajaiset taululle.

Näin saat kaiken irti TonyBetistä:

1. Avaa tili TonyBetille.
2. Talleta haluamasi summa.
3. Betsaa talletuksellasi 1×2 – Ranska kertoimella 1,99.
4. Vedä vielä neljä yksittäisvetoa samalla summalla (min. kerroin 1,5).
5. Vetojen ratkettua saat avaustalletuksesi suuruisen ilmaisvedon (100€ asti).

⭐️ Ilmaisvedossa ei ole kierrätystä – voitot maksetaan käteisenä pelitilille!

10 euroa pelirahaa