Nations League ma 13.06. klo 21:45

Ranska - Kroatia

Ottaako lohkojumbo Ranska vieläkään voittoa?

Kaikkien yllätykseksi Ranska on koko lohkon hännillä Kansojen liigassa, kun puolet alkulohkovaiheesta on pelattuna. Eroa kärjessä pyyhältävään Tanskaan on kertynyt jo neljä pistettä, eivätkä lohkovoitto ja pudotuspelit tällä hetkellä näytä kovinkaan todennäköiseltä. Kotona tuli turpiin tanskalaisilta, eivätkä vierastasapelit Kroatiaa ja Itävaltaa vastaan varmasti ole tyydyttäneet isäntiä. Vierailija haki 0–1-yllätysvoiton edellisessä ottelussaan, eikä se varmasti päästä Pariisissa isäntiä helpolla.

Ranska on ollut yksi suurimmista flopeista kesän Kansojen liigassa. Avausmatsissa Tanska haki pisteet Pariisista ja viimeisimmissä matseissa tuloksena on ollut 1–1-tasapeli niin Kroatiaa kuin Itävaltaa vastaan. Joukkueella on jäljellä vielä kaksi kotiottelua ja yksi reissupeli, mutta lohkojumbon asema ei ole lainkaan sitä, mihin isäntien leirissä on totuttu. N’Golo Kanté sekä Lucas Hernandez eivät enää ole joukkueen mukana Didier Deschampsin valikoimassa ja lisää rotaatiota saatetaan nähdä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kroatialle ei ole tullut uusia loukkaantumisia, joten se pääsee lähes parhaalla kokoonpanollaan Ranskan kimppuun. Toki Josko Gvardiol sekä Ivan Pericic ovat sivussa – aivan kuten tähänkin saakka. Vieraillakin saattaa olla jokunen muutos tiedossa, mutta tämän ottelun jälkeen alkaa loma, joten nälkää varmasti riittää edelleen pienestä kisaväsymyksestä huolimatta. Kroatia kairasi vakuuttavalla puolustuspelaamisella 0–1-voiton Tanskaa vastaan, mikä oli siltä erinomainen suoritus. Mario Pasalic iski voittomaalin ja tärkeimmät keskisektorin pelaajat, kuten Luka Modric sekä Mateo Kovacic saivat avausjakson verran huilia.

Ranska on ollut kehno ja jopa haluton. Vaikka joukkue on hallinnut näennäisesti pallollisia tapahtumia otteluissaan, on kuti jäänyt hyökkäyspäässä pahasti piippuun suhteessa odotuksiin. Nähtäväksi jää, saavatko esimerkiksi Wissam Ben Yedder tai Christopher Nkunku näyttöpaikan avauksessa. Betsivalinnaksi haistellaan vierastasoituksella Kroatia (+0,5), jolle saadaan erinomainen kerroin Sportazalla. Avaa tili tästä ja nappaa erinominen 100% talletusbonari.

10 euroa pelirahaa