Jalkapallon MM ke 14.12. klo 21:00

Ranska - Marokko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tulikuuma matsi! Ratkaiseeko kokemus finaalipaikan vai jatkuvatko järkytykset?

Ranskan ja Marokon välieräottelu on erityinen siinäkin mielessä, että Ranskassa asuu yli miljoonaluokan marokkolainen vähemmistö. Marokon menestys kisoissa on synnyttänyt rankkaa juhlintaa, ja viranomaiset todennäköisesti valmistautuvat otteluun Ranskassa erityisellä tavalla. Marokko on jo nyt tehnyt MM-kisoissa afrikkalaista historiaa, mutta tiukasti pelaavalla porukalla ei ole maha täynnä. Ranska on muiden suosikkien pudottua ennakkosuosikki viemään mestaruuden.

Helpolla ei Ranska tosin välieriin päässyt: Englanti pisti todella tiukasti kampoihin, ja jos Harry Kanen jälkimmäinenkin rankkari olisi osunut maalikehikkoon, olisi ottelussa todennäköisesti nähty jatkoaika. Niinpä ottelun voittomaalin tekijäksi jäi kaiken kokenut Olivier Giroud, jolle osuma oli jo kisojen neljäs. Joka tapauksessa Ranskan alakerta joutui vielä ahtaammalle kuin aikaisemmissa otteluissa.

Photographed by John

@jfvdvelden
Croatia_hr: RT @Football__Tweet: The 4 possible scenarios of this World Cup:

First World Cup for Leo Messi. 🇦🇷

First World Cup for Croatia. 🇭🇷

First World Cup for Morocco & Africa. 🇲🇦

France, the first nation to retain its title for 60 years. 🇫🇷

It’…

Marokko nollasi puolivälierissä Portugalin, ja jätti Cristiano Ronaldon itkemään pukukoppiin. Esitys oli todella tiukka, ja vain Kanada on tähän asti onnistunut avaamaan Marokon alakerran maalin arvoisesti. Youssef En-Nesyrin voitto-osuma oli kliininen ja käytti Portugalin alakerran hairahduksen tehokkaasti hyväkseen. Marokolla ei ole vastustajansa kaltaista kokemusta näin isoista otteluista, mutta onko se sitten ratkaiseva tekijä, on tyystin toinen juttu.

Ranskalaisilla ei pitäisi olla tuoreita loukkaantumisia vaivoinaan. Marokolla puuttui Portugali-ottelusta Naif Aguerd sekä Noussair Mazraoui. Romain Saiss kannettiin paareilla kentältä, ja Walid Cheddira lensi kahdella keltaisella kortilla pihalle. Tähän asti marokkolaiset ovat onnistuneet paikkaamaan poissaolojaan yllättävän hyvin, joten on mielenkiintoista nähdä, miten homma sujuu tässä tilanteessa.

Marokon kisat ovat olleet komeat ja joukkue on upea, mutta tällä kertaa tehtävä taitaa olla liian iso. Kannanotto lähtee Ranskaan päin, ja lisätwistiä vetoon otetaan tasoituksella – kahden maalin voitolla tulee reilumpi lunastus. Uusille asiakkaille tämä on jännittävän seikkailun alku: katso alta ohjeet, miten otat tästä vedosta kaiken mahdollisen irti!

Näin teet tällä vedolla 65€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Ranskan tasoitusvedolle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Ranska -1.5 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 65€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.