UHMAPELAAJAT su 10.07. klo 22:00

Ranska W - Italia W

Ranskan laatu on väistämättä liikaa Italialle

Naisten EM-kisat ovat pyörähtäneet kunnolla käyntiin ja sunnuntaina urakkansa aloittaa suurimpiin voittajasuosikkeihin lukeutuva Ranska. Joukkue ei ole koskaan voittanut Euroopan mestaruutta, eikä itse asiassa edes pelannut finaalissa – nyt joukkue vaikuttaa kuitenkin todella vahvalta ja formi on tällä hetkellä erinomainen. Ryhmä on dominoinut MM-karsinnoissa lähes mielensä mukaan, eikä 14 ottelun voittoputki kaikki matsit huomioituna ole sattumaa.

Suurimpia puheenaiheita ennen skaboja on ollut Eugenie Le Sommerin jättäminen sivuun turnauksesta ja samaan kategoriaan putosi myös Lyon-tykki Amandine Henryn tapaus. Ranskan päävalmentajalla Corinne Diacrella on jo pidempään ollut selkeä visio ryhmänsä pelaamisesta ja sen kehittämisestä ja ilmeisesti Le Sommer sekä Henry eivät tässä vaiheessa yhtälöön sopineet – ainakin pelillisesti joukkue on yksi vahvimmassa iskussa Englantiin lähtevistä ryhmistä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Italia on selvästi heikompi hyökkäyspäässä, eikä sillä ole samanlaisia sylinterejä kuin Ranskalla. Sata kertaa sadasta molemmat edellä mainitut pelaajat mahtuisivat melkeinpä mihin tahansa muuhun joukkueeseen näissäkin kisoissa – poikkeuksia on ehkä pari, mutta Italia ei ole yksi niistä. Italia pelasi viimeisessä valmistavassa kamppailussaan huikean tasapelin Espanjaa vastaan ja loi mukavan määrän maalipaikkoja, mutta sen suuri ongelma huippumaita vastaan tässäkin turnauksessa on kapea materiaali. Pelaajien laatu ratjoittuu tietyille osa-alueille tai tarkemmin keskikentälle – toisaalta hyökkääjistö tai alakerta eivät kestä vertailua turnauksen kärkimaita vastaan.

Toki italialaisillä on heittää hyökkäyspäähän esimerkiksi Cristiana Girelli, mutta onko Ranskan tiivis puolustus ohitettavissa. Pitää muistaa, että tällä muodostelmalla Diacren ryhmitys on pelannut itse asiassa kaikissa 14 ottelussaan, jotka se on peräkkäin voittanut. Pelivalinnaksi maistuu, että Ranska ottaa voiton vähintään kahdella osumalla (Ranska -1,5). Avaa pelitili Sportazalle tästä ja iske betsit sisään korkeimmalla kertoimella!

10 euroa pelirahaa