Käsipallon MM 2023 ke 11.01. klo 22:00

Ranska - Puola

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ootko ikinä katsonut – huikean viihdyttävän lajin MM-avauksessa hyvä vetoidea!

Käsipallon MM-kisat viskataan käyntiin keskiviikkona. Kisat on jaettu Ruotsin ja Puolan kesken, ja Puola aloittaa kisat kotikonnuillaan Ranskaa vastaan. Viime vuoden EM-kisoissa Puolan tyytyminen oli 12. sijaan, kun Ranska puolestaan hävisi pronssiottelun Tanskalle jatkoajan jälkeen. MM-kisat ovat käsipallossa olleet oikeastaan aina eurooppalaisten joukkueiden temmellyskenttä, mutta vuonna 2015 Qatar otti muukalaislegioonallaan hopeaa kotikisoissaan. Käsipallo on suomalaisittain aliarvostettu, sillä kyseessä on todella viihdyttävä urheilulaji.

Ranska on kuusinkertainen maailmanmestari, ja joukkueen dominanssi alkoi samaan aikaan, kun Suomi otti ensimmäisen lätkäkultansa. Viimeisin suursaavutus joukkueella on Tokion olympiakulta. Joukkueen tähti on seuratasolla Barcelonaa edustava Ludovic Fabregas, jolla on ympärillään tukku laatumiehiä. Isokokoinen Fabregas on todella hankala pysäytettävä ainakin sääntöjen mukaisin keinoin.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

IHF World Men's Handball Championship 2023 Live

@wrldhndbalchmp
28th IHF World Men's Handball Championship will be coming from Jan 11 to 29, 2023 and will be held across Poland & Sweden. Total of 32 teams will be divided in eight groups of 4 teams each. The final round will be played from Jan 25 with finals on Jan 29, 2023.

#Handball

Ranskalaiset pelasivat vain kaksi voitollista harjoitusottelua, mutta puolalaiset sen sijaan valmistautuivat peräti kuuden matsin verran. Vastukset ovat olleet sopivaa luokkaa, ja voittoja polskeille kertyi viisi. Selkeä voitto Brasiliasta lienee kovin suoritus treenimatseista. Ranskaa vastaan puolalaisilla on selkeähkö tasoero, jota kotietu hieman tasoittelee.

Joukkueilla ei löydy tuoreita keskinäisiä matseja – joka tapauksessa luokkaetu Ranskan hyväksi on kiistaton. Ranskan peleissä on maaleja syntynyt paljon, mutta Puolan alakerta on sangen hyvää luokkaa, eikä sille ihan ilmaiseksi tehdä maaleja. Puolan mahdollisuudet hyökkäyksessä Ranskan tiukkaa rinkiä vastaan ovat vastaavasti rajalliset. Siksi tässä matsissa lähdetään underia kohti.