Käsipallon MM 2023 ke 11.01. klo 22:00

Ranska - Puola

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ootko ikinä katsonut – huikean viihdyttävän lajin MM-avauksessa hyvä vetoidea!

Käsipallon MM-kisat viskataan käyntiin keskiviikkona. Kisat on jaettu Ruotsin ja Puolan kesken, ja Puola aloittaa kisat kotikonnuillaan Ranskaa vastaan. Viime vuoden EM-kisoissa Puolan tyytyminen oli 12. sijaan, kun Ranska puolestaan hävisi pronssiottelun Tanskalle jatkoajan jälkeen. MM-kisat ovat käsipallossa olleet oikeastaan aina eurooppalaisten joukkueiden temmellyskenttä, mutta vuonna 2015 Qatar otti muukalaislegioonallaan hopeaa kotikisoissaan. Käsipallo on suomalaisittain aliarvostettu, sillä kyseessä on todella viihdyttävä urheilulaji.

Ranska on kuusinkertainen maailmanmestari, ja joukkueen dominanssi alkoi samaan aikaan, kun Suomi otti ensimmäisen lätkäkultansa. Viimeisin suursaavutus joukkueella on Tokion olympiakulta. Joukkueen tähti on seuratasolla Barcelonaa edustava Ludovic Fabregas, jolla on ympärillään tukku laatumiehiä. Isokokoinen Fabregas on todella hankala pysäytettävä ainakin sääntöjen mukaisin keinoin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ranskalaiset pelasivat vain kaksi voitollista harjoitusottelua, mutta puolalaiset sen sijaan valmistautuivat peräti kuuden matsin verran. Vastukset ovat olleet sopivaa luokkaa, ja voittoja polskeille kertyi viisi. Selkeä voitto Brasiliasta lienee kovin suoritus treenimatseista. Ranskaa vastaan puolalaisilla on selkeähkö tasoero, jota kotietu hieman tasoittelee.

Joukkueilla ei löydy tuoreita keskinäisiä matseja – joka tapauksessa luokkaetu Ranskan hyväksi on kiistaton. Ranskan peleissä on maaleja syntynyt paljon, mutta Puolan alakerta on sangen hyvää luokkaa, eikä sille ihan ilmaiseksi tehdä maaleja. Puolan mahdollisuudet hyökkäyksessä Ranskan tiukkaa rinkiä vastaan ovat vastaavasti rajalliset. Siksi tässä matsissa lähdetään underia kohti.