Jalkapallon MM su 04.12. klo 17:00

Ranska - Puola

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hei hei Puola, ei tule ikävä! Ranska tykittää tiensä jatkoon – tätä mahdollisuutta et halua missata!

Sunnuntaina Lohko D:n voittanut Ranska kohtaa Lohko C:ssä kakkoseksi jääneen Puolan. Ranskalle ei pitäisi tuottaa sen suurempia vaikeuksia marssia jatkoon, sillä Puola oli alkulohkossa heikko. Saudi-Arabia kaatui 2-0, mutta Meksikoa vastaan tyytyminen oli maalittomaan tasapeliin ja viimeisessä ottelussa Puola jäi täysin Argentiinan jalkoihin ja lukemat olisi hyvinkin voinut olla enemmän kuin 0-2.

Ranska kaatoi alkulohkossa kahdessa ensimmäisessä matsissa Australian lukemin 4-1 ja Tanska 2-1, joten viimeinen matsi Tunisiaa vastaan oli vain pelattava alta pois. Tunisia onnistui voittamaan matsin lukemin 0-1, mutta lopulta kyseisestä taistosta ei voi antaa Ranskalla sen suurempaa miinusta, vaan enemmänkin päinvastoin. Se sai lepuuttaa avainpelaajia ja esimerkiksi Kylian Mbappe pelasi viimeiset puolituntia ja Antoine Griezmann ja Ousmane Dembele vieläkin vähemmän.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kuten kaikki varmasti odotti, on Puola tyytynyt pitkälti vain puolustamaan. Ongelmana kuitenkin on, että se ei edes sitä tee mitenkään erityisen hyvin. Ranskaa vastaan oman maalin puhtaana pitäminen on todella epätodennäköistä, joten jotain pitäisi repiä irti myös hyökkäyssuuntaan. Robert Lewandowski on hyökkääjänä aivan maailman eliittiä, mutta ei tilanne ole helppo myöskään hänelle, sillä hän joutuu pelaamaan täysin erilaista futista mitä seurajoukkueessa.

ESPN FC

@ESPNFC
FIRST HALF SAVES: 8
WORLD CUP SAVES: 17
PENALTY SAVES: 2

Wojciech Szczesny is singlehandedly keeping Poland's World Cup dream alive 🔥

Puolan mahdollisuudet lepää pitkälti fantastisesti torjuneen Wojciech Szczesnyn harteilla. Se ei kuitenkaan tällä kertaa riitä ja peli-ideaksi maistuu erittäin hyvin Ranskan vähintään kahden maalin voitto. Mikä parasta, alta voit katsoa ohjeet joiden avulla pääset uutena asiakkaana puristamaan Galaksinolta betsistä kaiken irti! Ranska on useista isoista poissaoloista huolimatta materiaalin osalta usean pykälän edellä ja kun mietitään tilanne jossa Ranska johtaa ja Puola joutuu nostamaan pakkaa hakeakseen maaleja, tulee Mbappe ja kumppanit tekemään tuhoisaa jälkeä.

Näin nappaa 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Ranska -1,5, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Ranska -1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 49,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

*Tarjous vain uusille asiakkaille