Jääkiekon MM ma 16.05. klo 20:20

Ranska - Saksa

Lataako Ranska yllätyksen tiskiin? Lepoetu on Saksalla, mutta sillä ei vielä ole paljoa merkitystä

Saksa nappasi sunnuntaina tärkeän voiton kisojen toisessa kamppailussaan, kun se kaatoi Slovakian 1–2. Avausmatsissa tuli Kanadaa vastaan pataan, mutta esitys ei missään tapauksessa ollut huono. Ranskaa vastaan suomalaislegendan valmentama miehistö on selvä ennakkosuosikki, mutta patonkimaa on ollut niin ikään vahva ensimmäisissä otteluissaan. Joukkueen kärki on kapea, mutta todella taitava ja se pystyy tekemään hallaa jopa saksalaispuolustukselle.

Ranska taisteli kisa-avauksessaan mainiosti, vaikka se lopulta hävisikin Slovakialle maalein 2–4. Toisessa ottelussaan joukkue ei suoriutunut aivan yhtä mallikkaasti, mutta kärkikalusto Alexandre Texierin johdolla käänsi ottelun Kazakstania vastaan sinipaitojen voitoksi. Toni Söderholmin luotsaama Saksa on todella kova testi patonkimaalle, joka on tässä kamppailussa selvä haastaja. Joukkueen mahdollisuudet lepäävät uhrautuvassa puolustuspelaamisessa sekä erikoistilanteissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Saksan tärkeä voitto lauantaina toi sille varmasti itseluottamusta ja yhdestä lepopäivästä voi tulevassa kamppailussa olla pieni etu. Ranska pelasi eilen Kazakstania vastaan ottelussa, josta tuli sille ehkä hieman odotettua haastavampi, mutta turnaus on kuitenkin vasta alussa. Molemmat joukkueet ovat tottuneet pelaamaan altavastaajan asemassa ja etenkin Saksalle selvän ennakkosuosikin asema tuo erilaisen lähestymiskulman peliin. Ranskalle on tarjolla seuraava puolustustaistelu ja ainakin tähän saakka se on saanut pidettyä vastustajiensa taitoniekat hyvin kurissa.

Peli-ideana tähän kamppailuun eniten kiinnostaa vähämaalisuus. Saksa tuskin pääsee hurjastelemaan, eikä se sitä varmasti tavoittelekaan. Joukkueen peli-identiteetti perustuu kovaan kaksinkamppailupelaamiseen ja kaikkiin matseihin Söderholmin miehistö lähtee puolustuspelaaminen edellä. Ranskalla on alla kaksi hyvää suoritusta, eikä se varmasti päästä saksalaisia rellestämään helposti.

Näin saat kaiken irti TonyBetistä:

1. Avaa tili TonyBetille.
2. Talleta haluamasi summa.
3. Betsaa talletuksellasi Kanada -1,5 kertoimella 1,96.
4. Vedä vielä neljä single betsiä samalla summalla (min. kerroin 1,5).
5. Vetojen ratkettua saat avaustalletuksesi suuruisen ilmaisvedon (100€ asti).

⭐️ Ilmaisvedossa ei ole kierrätystä – voitot maksetaan käteisenä pelitilille!

10 euroa pelirahaa