Jääkiekon MM pe 13.05. klo 16:20

Ranska - Slovakia

Slovakia on kunnon peleissä pitkästä aikaa ennakkosuosikkina liikenteessä! Piinaako patonki kisa-avauksessa?

Ranska kohtaa avausottelussaan Slovakian ja tässä haisee jopa pieni yllätyssauma patonkimaalaisittain. Materiaaliltaan joukkueet eivät loppupeleissä eroa aivan yhtä suuresti kuin kertoimista voisi päätellä. Joukkueet pelasivat vastakkain parissa harjoitusottelussa, joissa Ranska jäi maaleitta, mutta aivan liikaa painoarvoa ei tälle pidä laittaa.

Tämä kohtaaminen on ehkä avauspäivän mielenkiintoisin niin vedonlyöntimielessä kuin muutenkin. Ranskan kokoonpanossa viilettää mukava määrä kansainvälisen tason taitureita ja joukkueessa on ehdottomasti tehopotentiaalia enemmän kuin valmistavien ottelujen pari 2–0-tappiota Slovakialle antavat ymmärtää.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Alexandre Texier johtaa joukkueen hyökkäystä ykkössentterin tontilla ja alakerrassa pelaa HIFK:n tehopuolustaja Yohann Auvitu, joka pääsee irti kotihallissaan. Toisessakin ketjussa on suomalaisittain tuttuja miehiä, kun siinä nähdään takavuosien Liiga-maalitykki Charles Bertrand sekä Lukkoa ja Sportiakin edustanut Valentin Claireaux. Joukkueen maalivahtiosastolla nähdään puoliksi suomalaisilla sukujuurilla varustettu Sebastian Ylönen.

Slovakian joukkueen materiaalissa laatua on hieman runsaammin, mutta kärkikori on silti hyvin tiivis. Juraj Slafkovsky loisti olympialaisissa, mutta miten vasta 18-vuotiaan TPS-tykin pää kestää toisissa aikuisten kisoissa? Michal Kristof ei ole ykkössentterinä läheskään Texierin veroinen tekijämies, mutta NHL-osastoa edustaa Tomáš Tatar. Nuoressa ryhmässä myös Adam Liška on mielenkiintoinen seurattava hyökkäyspäässä. Tulevaisuuden nimi Šimon Nemec on vahva ja lupaava pelaaja, mutta kaksinkamppailuissa aikuisten tasolla edelleen hieman kevyt.

Slovakia oli vahva joukkue olympialaisissa, mutta siellä se pääsi otteluihin lähes aina altavastaajana. Nyt se joutuu heti ennakkosuosikin asemaan, eikä Ranska varmasti hellitä helpolla. Suurimmat heikkoudet vaikuttaisivat molemmissa ryhmissä löytyvän lopulta puolustuspäästä, kun vertaillaan turnauksen kärkimaihin. Patonkimaan joukkue on selvästi kokeneempi ja miehekkäämpi, kun yksilötaitoa puolestaan enemmän riittää slovakialaisilla. Kisa-avauksesta voi tulla huomattavasti odotettua tasaisempi, eikä Ranskan yllätys ole missään tapauksessa poissuljettu. Kupongille tankataan varsin mukavalla kertsillä varustettua tasoitusvetoa Ranska +2,5.

10 euroa pelirahaa