Käsipallon MM 2023 su 29.01. klo 22:00

Ranska - Tanska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hillillä, William puhelimessa. Olemme täysin pihalla käsipallosta – tervetuloa meille!

Käsipallon MM-kisat saavat huipennuksensa sunnuntaina, ja finaalipari ei ole järin yllättävä: vastakkain ovat hallitseva olympiavoittaja Ranska ja hallitseva maailmanmestari Tanska. Molempien ote on ollut koko kisojen ajan todella solidi, ja finaalista tulee huikea näytelmä. Jos käsipallo on sinulle vieraampi laji, kannattaa katsoa tämä matsi – viihdearvo on lajissa tapissa, ja lisäksi tässä ottelussa on hyvä tipsi mainiosti sujuneiden MM-kisojen päätteeksi.

Ranska hyödynsi Ruotsin pelintekijän Jim Gottfridsonin poissaolon loistavasti, ja johti jo tauolla neljällä maalilla. Ranskalaiset eivät luopuneet johdostaan toisellakaan jaksolla, ja voidaan sanoa joukkueen olevan loistavassa iskussa. Ranskalla oli ratkaisijoita laajalla rintamalla, eikä yleensä suvereeni Ludovic Fabregas joutunut kantamaan yksin liian isoa vastuuta tehoista.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

JollyJoker.sports

@JollyJokersport
France and Denmark will play the final of the Men's Handball World Championship. France resisted in the semi-finals in front of the hosts from Sweden and more than 20 thousand spectators in the stands. Denmark passed Spain.

Tanska voitti Espanjan, mutta maaliero jäi kolmeen, joten Uhmapelaajat lunasteli jälleen makeasti. Tanska johti jo puoliajalla viidellä maalilla, mutta espanjalaiset tulivat toisen jakson puolenvälin jälkeen jo maalin päähän. Ratkaisuhetkillä juutit olivat kuitenkin parempia, ja voittoa voi pitää ansaittuna. Varsinkin tanskalaisten alakerta oli iskussa, sillä Espanjan pitäminen kymmenessä maalissa puoliaikaan mennessä on eleetön suoritus.

Nythän on niin, että Tanska on kivikovan puolustuksensa kanssa hirmu kova porukka, muttei Ranska voi millään muotoa saada yli kolmen kertoimia tähän finaaliin. Se on väärin, se on virhe – ja mikä tärkeintä, se on ylikerroin. Jos finaaliin haluaa vetää maksimiläskit, voi ottaa myös underia, mutta päävihje on Ranskan voitto. Nämä olivat hyvät kisat – lisää käsipalloa myöhemmin.