Nations League pe 03.06. klo 21:45

Ranska - Tanska

Kuinka käy supertähtien Ranskalle? Christian Eriksen on vaarallinen, mutta sitä on koko Tanskan joukkue!

Tanska taistelee Kansojen liigassa Ranskaa vastaan perjantaina. Isäntä marssittaa kehiin melkoisen miehistön, jonka hyökkäyspäässä nähdään melkoisen valovoimainen kaksikko. On vaikeaa uskoa, että sinipaitoja taistelutahdolla ja sitkeydellä kaadetaan, mutta tanskalaiset saattavat aiheuttaa kotijoukkueen alakerralle hikisiä hetkiä.

Christian Eriksen palasi edellisellä maaottelutauolla Tanskan joukkueen konehuoneeseen ensimmäistä kertaa viime kesän EM-kisoissa tulleen sydämenpysähdyksen jälkeen. Mies pääsi erinomaiseen iskuun Brentfordissa loppukaudesta ja nauttii varmasti tällä hetkellä pelaamisesta. Tanskan joukkueen tärkein pelaaja latasi heti paluuotteluissaan Hollantia ja Serbiaa vastaan pallon maaliin. Eriksenin kanssa on ranskalaisten syytä olla tarkkana, mutta koko keskisektori on vierailla varsin kilpailukykyinen. Kasper Dolberg pelaa hyökkäyksessä yhdessä Youssuf Poulsenin kanssa, eikä tämäkään kaksikko mikään vitsi ole.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Toki vastassa on melkoista nimeä paperilla, kun esimerkiksi Ballon d’Orin mitä todennäköisimmin voittava Karim Benzema sekä Kylian Mbappé marssitetaan kehiin Didier Deschampsin toimesta. Hyökkääjäkaksikkoa tukee maajoukkueessa aina vahva Antoine Griezmann. Jos Ranskan joukkueesta pitää heikkoa kohtaa etsiä, se on alakerrassa. Raphael Varanen kausi Manchester Unitedissa oli todella rikkonainen ja kavereiksi löytynevät Tanskaa vastaan Presnel Kimpembe sekä Lucas Hernandez. Deschampsin lähtönä voisi kuvitella kolmen puolustajan linjaa.

Tanska saa varmasti maalipaikkoja ja sen joukkue on tällä hetkellä vahvassa tuloskunnossa. On syytä muistaa, että joukkue pelasi lähes puhtaasti MM-karsinnoissa ja voitti lohkonsa ylivoimaisesti. Ranska ei saa mitään ilmaiseksi, mutta hyökkäyspää on paperilla maailman paras tällä hetkellä ja se voi koitua vieraiden tuhoksi. Pelivalintana parhaiten toimii molemmat joukkueet tekevät maalin -kohde.

10 euroa pelirahaa