UHMAPELAAJAT to 14.07. klo 22:00

Ranska W - Belgia W

Belgiasta ei ole vastusta Ranskalle! Millaiset murskajaiset tällä kertaa nähdään?

Ranska avasi turnauksen myrskyisästi jyräämällä Italian 5–1-lukemin. Voitto oli kokonaisuudessaan jo 15. perättäinen patonkimaalle. Belgia on ilman muuta altavastaaja tulevassa mittelössä ja tasapeliavauksen jälkeen saattaa olla tiedossa astetta rumempikin löylytys. Ennakkosuosikin laatu on niin korkealla, että sillä ei pitäisi olla hätää. Suoritustaso ei ole enempää, eikä vähempää sellainen, mitä huippuryhmitykseltä vaaditaankiin.

Corinne Diacre luotsasi Ranskan odotetusti voittoon Italiaa vastaan. Vaikka Belgia avasi kisat tasapelillä Islantia vastaan, on toisessa kamppailussa tiedossa kylmää kyytiä. Ranskan tulivoima on melkoinen ja vastaavaa kliinisyyttä ei näiden kisojen alla ole moni muu ryhmä osoittanut. Esimerkiksi avauskierroksen ottelussaan ranskalaiset tekivät kaikki viisi maaliaan jo ensimmäisellä puoliajalla. Kaikki matsit huomioiden patonkimaa metsästää jo perättäistä voittoaan numero 16.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Belgia on ollut MM-karsinnoissa kohtalainen ja sen lohkossa ainoastaan Norja on edellä. Kovimpia maita vastaan on kuitenkin ollut isoja vaikeuksia valmistavissa kamppailuissa, eikä joukkue onnistunut tekemään esimerkiksi Englantia ja Itävaltaa vastaan ensimmäistäkään maalia kesäkuun harjoitusmatseissa. Ranska on keskinäisessä vertailussa ylivoimainen hyökkäyspäässä ja se dominoi matsia kaikilla mahdollisilla osa-alueilla.

Niukka tappio olisi suuri yllätys. Pelivalinnaksi kiinnostaa napata Ranskan maalimääräksi vähintään kolme osumaa (yli 2,5). Rohkeimmat voivat kokeilla jopa korkeampia linjoja aina kattoon saakka ja napata huippukertoimet kiinni tästä. Sportazalta saa erinomaisten tarjousten lisäksi todella maukkaan kohdevalikoiman EM-futikseen.

10 euroa pelirahaa