Grand Slam pe 01.06. klo 15:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ranskan avoimet: Pouille – Khachanov | Perjantailta rahat talteen

Ranskan avointen neljännesvälierät väijyvät nurkan takana ja tänään on vuorossa 1/16 finaalit. Uhmapelaajien tennistietäjä löysi pari varsin pelattavaa kerrointa yhteen iltapäivän otteluun.
Lucas Pouille-Karen Khachanov 15:30
Pouille on palannut pidemmän huonon jakson jälkeen tasolleen ja tästä osoituksena nuori ranskalainen on voittanut turnauksen aikaisemmat ottelut vakuuttavasti erin 3-0 ja 3-1. Pouillen syöttöpeli on ollut tappavan tehokasta ja pallorallit alkavat sujua myös entiseen malliin. On selvää, että tuollaisella pelin tasolla mennään tässä turnauksessa pitkälle!
Vielä Pouilleakin nuorempi venäläinen lähtee haastamaan ranskalaista hyvällä historialla. Guillermo Garcia-Lopez kaatui eilen vakuuttavasti 3-1 ja avauskierroksella challenge- tason Maurer 3-0. Khachanovin heikkous piilee palloralleissa, sillä pakottamattomia virheitä tulee paljon ja se kääntää massalla pelattavan ottelun ranskalaiselle tänään.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ